Prijzen

Duurzame Amsterdammers in actie

Duurzame Amsterdammers in actie 05-07-2012 -
De genomineerde bedrijven voor de DAM Prijs, een prijs voor duurzame Amsterdammers in het MKB, zijn bekend. Vertegenwoordiger van stadsdeel Nieuw-West is GreenGraffiti®. Het winnen van de DAM Prijs op 9 juli aanstaande is voor dit duurzame communicatiebureau van groot belang, en niet alleen vanwege het prijzengeld.
 
Punt is namelijk dat, hoewel GreenGraffiti® inmiddels zo’n vier jaar actief is, zij hun eigen duurzame alternatief voor outdoor advertising nog niet op een legale manier kunnen aanbieden.  

Stemmen voor de DAM Prijs kan tot en met 9 juli as. 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee