Prijzen

Stedelijk Museum decor LOEY Awards

Stedelijk Museum decor LOEY Awards 26-06-2012 -
Nog voordat het Stedelijk Museum op 23 september officieel de deuren weer opent, ontvangt het belangrijkste museum voor hedendaagse en moderne kunst in Nederland op 5 september de genodigden van de LOEY (Leading Online Enterpreneur of the Year) Awards 2012. In 2004 ging het Stedelijk Museum voor verbouwing en uitbreiding dicht, met een onderbreking voor een tijdelijke opening in 2010 en 2011. Daarna werd het wederom gesloten, in voorbereiding van de heropening.
 
Twee en halve week voor deze opening zijn al zo’n tweehonderd internetondernemers welkom in het Teijin-auditorium, in de nieuwbouw van het museum. Op woensdag 5 september maakt de jury van de LOEY Awards, bestaande uit Bernhard van Oranje, Reinout Oerlemans, Daniel Ropers, Michiel Mol en Peter Driessen, daar bekend wie er met de prijzen voor de beste online ondernemer en de beste startende online ondernemer naar huis gaan.
 

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee