Agenda


A Day at the Park

Het beste van 10 jaar tijdens allerlaatste editie - Festival

A Day at the Park

za 15 juli 2017 - A Day at the Park gaat nog één keer los in het Amsterdamse Bos. Op zaterdag 15 juli vindt de 10e en laatste editie plaats, met als thema ‘Het Beste van 10 jaar ADATP’. Het boutique-festival legt daarbij de nadruk op kwaliteit en creativiteit. In een prachtig groene omgeving worden bezoekers getrakteerd op house, deephouse, techno en eclectic.

Daarnaast wordt er ook dit jaar extra aandacht besteed aan kleinkunst, spectaculaire shows en natuurlijk het eten en drinken. Het wordt een aaneenschakeling van hoogtepunten die de afgelopen jaren een onuitwisbare indruk hebben gemaakt. Tickets zijn verkrijgbaar via www.adayatthepark.nl.

Afscheid
Na een decennium dansen in het park, zet de organisatie definitief de bloemen buiten. “Omdat het na 10 mooie jaren tijd is om ruimte te creëren voor andere concepten en events; binnen maar vooral buiten de landsgrens” aldus Allan Hardenberg, CEO ALDA. “We hebben A Day at the Park uit zien groeien tot het grootste boutique-festival van Nederland, waar zo’n 150 verschillende dj’s en live acts gespeeld hebben. Daar kijken wij met enorm veel trots op terug! Tegelijkertijd is ALDA altijd in ontwikkeling op diverse fronten, dat houdt het leuk. Zo nu en dan de focus verleggen en ingrijpende beslissingen nemen hoort daarbij. Dit jubileumjaar voelt als een logisch moment om afscheid te nemen van A Day at the Park. Maar niet voordat we alles uit de kast hebben gehaald om er een fantastische, nostalgische Final Edition van te maken!”

Housequake
Zo zal er een bijzondere rol weggelegd zijn voor Housequake. Oftewel Roog en Erick Eerdhuizen, back2back in de dj-booth. Al sinds de start van A Day at the Park in 2008 zijn zij jaarlijks van de partij; een unicum. Speciaal voor de sloteditie heeft de organisatie de twee ervaringsdeskundigen gevraagd om mee te denken over de invulling van de main stage, waar ze zelf ook zullen schitteren. Wat A Day at the Park zo leuk maakt volgens Housequake: “Het is alsof je een gigantisch tuinfeest geeft voor vrienden. Als we naar het publiek kijken, zien we altijd ontzettend veel bekenden. En iedereen glimlacht.”
 

ADATP in vogelvlucht
Van één podium met drie acts (Housequake, Dubfire en Sven Väth in 2008) groeide het parkfeestje in 10 jaar tijd uit tot een muzikaal en haast culinair festijn van jewelste, met een flinke handvol stages en areas. Maar mét behoud van kwaliteit, creativiteit en vooral gezelligheid: zo laat A Day at the Park zich het beste kenmerken. Elegant met een rauw randje. Te midden van fabelachtige flora en fauna picknicken met champagne; zwieren in de zweefmolen; verwonderd raken door veldacts; en vervolgens de nacht in dansen op lekkere beats. De volledige programmering wordt in de aanloop naar het festival bekend gemaakt.


Praktische info

Datum & tijd: zaterdag 15 juli 2017, van 12.00 tot 23.00 uur
Locatie: Amsterdamse Bos - Nieuwe Meerlaan 1, Amstelveen

Kaartverkoop: https://adayatthepark.nl/tickets
Ticketprijzen: Early Bird1: €39, Early Bird2: €45, Regular Ticket: €49, additioneel Picknickticket: €25

Website & social media: www.adayatthepark.nl | facebook.com/adayatthepark | twitter.com/adayatthepark | instagram.com/adatpfest | youtube.com/adayattheparkNL

Check de compilatievideo voor een voorproefje: