Agenda


APBCoffee - Katerbrunch

Event

do 18 januari 2018 - Allereerst: bijpraten met collega's! Welke projecten staan op stapel, wie werft aan, hoe steken we de handen uit de mouwen om onze sector te versterken? Van harte welkom om het glas te heffen op de Katerbrunch van ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.

De allereerste APBCoffee van het nieuwe jaar, hetgeen wij intern ook wel de katerbrunch durven noemen. Tijd om Kim jong-Un, Trump en Weinstein achter ons te laten en vooruit te blikken naar een maagdelijk nieuw 2018. Verwacht dus een ongedwongen sfeertje waarin iedereen van een lekker ontbijtje kan genieten en waarbij er genoeg koffie zal zijn om alle katerige koppen te soigneren.

Er is ook een unieke babbel door Jozefien Daelemans, die haar nieuwjaarsresoluties op een vlotte manier komt brengen. We kennen haar van Charlie Magazine, het taboeloos online magazine dat ondertussen helemaal op zich staat als merk. Boude statements en straffe conclusies alom dus!

Bar Oscar voorziet het ontbijt en er zal zeker voldoende caffeïne zijn om jullie wakker te houden na de festiviteiten. Geen reden om niet te komen dus!

Graag aangeven dat je er bent via deze pagina