Agenda


Art Eindhoven kunstbeurs

Beurs

Art Eindhoven kunstbeurs

za 4 september 2021 t/m zo 5 september 2021 - Op 4 en 5 september start de veelzijdige en verrassende kunstbeurs Art Eindhoven in het Eindhovense Klokgebouw op Strijp S. Nationale en internationale kunstenaars tonen daar hun eigen kunst in de omgeving van het gebouw. De deelnemers voor Art Eindhoven 2021 zijn door een vakjury geselecteerd.

Art Eindhoven is een beurs met een rijk scala aan kunstwerken, een breed spectrum van kunst: schilderijen, beelden, foto's, glas, sieraden en meer. Ruim 100 kunstenaars uit binnen- en buitenland exposeren hun kunst. Bezoekers hebben gelegenheid kennis te maken met de kunstenaars zelf, zij vertellen graag over hun passies, denkbeelden, werkwijzen en meer. Alle werken zijn ook nog eens te koop. Art Eindhoven vindt plaats in het Klokgebouw in Eindhoven: een oude Philips fabriek die de sfeer van weleer uitstraalt.
 
Art Eindhoven is op beide dagen open van 11.00 tot 17.30 uur.
 

Vakjury

De vakjury bestaat onder meer uit Paulo Martino (studeerde kunstgeschiedenis, voormalig directeur van Museum Dr8888, nu directeur van Museum Van Bommel van Dam), Astrid Cats (artistiek leider Temporary Art Center Eindhoven) en Peter Buisman, al jaren actief voor en met kunstenaars.