Agenda


Bijeenkomst verpakkingsgemeenschap

Uitreiking van De Gouden Noot - Uitreiking

Bijeenkomst verpakkingsgemeenschap

do 22 november 2018 - In het kader van de prijsuitreiking van De Gouden Noot, komt de verpakkingsgemeenschap bijeen in de A' DAM Toren en het EYE Filmmuseum te Amsterdam. Daarbij kunnen deelnemers grensverleggende innovaties meemaken. Ook wordt de betrouwbaarheid van zakelijke verpakkingsinformatie besproken.

In het kader van de prijsuitreiking van De Gouden Noot, komt de verpakkingsgemeenschap bijeen in de A' DAM Toren en het EYE Filmmuseum te Amsterdam. Daarbij kunnen deelnemers grensverleggende innovaties meemaken. Ook wordt de betrouwbaarheid van zakelijke verpakkingsinformatie besproken.


Verpakkingsinnovatiewedstrijd De Gouden Noot werd in 1958 voor het eerst georganiseerd en dit is de 29e editie van wat inmiddels bekendstaat als ‘s werelds meest competitieve verpakkingsinnovatiewedstrijd. Echte innovatiekracht is nodig om een van de tien finalisten te worden en slechts één van deze finalisten zal de uiteindelijke winnaarstrofee met daarin de massief gouden walnoot mee naar huis nemen.


Ontmoet meer dan honderd koplopers in verpakkingsinnovatie en geniet van het heerlijke driegangendiner, presentatrice Francesca Vanthielen, de inspirerende muziek van JAZZtoConcern onder leiding van Peter Groeneboom en het spectaculaire uitzicht op Amsterdam vanaf de Loft op de 16e verdieping van de A'DAM Toren.