Agenda


Boulevard of Broken Scenes

Event

Boulevard of Broken Scenes

vr 11 januari 2019 - In navolging van de Nacht van de Collectieven storten verschillende leden van BOG., CLUB GEWALT, Orkater/Lars Doberman, Nineties Productions, Touki Delphine, URLAND, De Warme Winkel en Wunderbaum zich aan het begin van het nieuwe jaar en met de best bedoelde goede voornemens in het diepe.

In navolging van de Nacht van de Collectieven storten verschillende leden van BOG., CLUB GEWALT, Orkater/Lars Doberman, Nineties Productions, Touki Delphine, URLAND, De Warme Winkel en Wunderbaum zich aan het begin van het nieuwe jaar en met de best bedoelde goede voornemens in het diepe.


Met de nieuwjaarskater nog in de schoenen trekken ze drie dagen en nachten met elkaar op in Internationaal Theater Amsterdam en fabriceren met wat ze nog op de plank hebben liggen een eenmalige gebeurtenis in de grote zaal.


De beste acteur staat waarschijnlijk niet op het podium omdat hij toevallig rechten is gaan studeren. Het prachtigste schilderij heeft nooit een museum gehaald omdat het op een koelkast plakt. Het krachtigste zaad is niet ontkiemd omdat het in de schaduw van een flat is uitgekakt.
Zo zijn ook de mooiste scènes en scherpste acts nooit op het toneel terecht gekomen, omdat ze niet pasten in de stukken waarvoor ze gemaakt waren.


gekilde darlings

Op deze eenmalige avond worden al die gekillde darlings nog een keer nieuw leven in geblazen om dan voorgoed te worden begraven. Boulevard of Broken Scènes wordt geproduceerd door Orkater en Internationaal Theater Amsterdam.