Agenda


Brabant Art Fair

Beurs

Brabant Art Fair

za 16 maart 2019 t/m zo 17 maart 2019 - 75 kunstenaars exposeren dit jaar tijdens Brabant Art Fair. Ze tonen daarbij een selectie van hun mooiste kunstwerken. Er zijn, naast werken van keramiek, brons en hout ook schilderijen in olie- en acrylverf en sieraden te zien en te koop. De kunstbeurs vindt plaats in de Grote Kerk van Breda.

75 kunstenaars exposeren dit jaar tijdens Brabant Art Fair. Ze tonen daarbij een selectie van hun mooiste kunstwerken. Er zijn, naast werken van keramiek, brons en hout ook schilderijen in olie- en acrylverf en sieraden te zien en te koop. De kunstbeurs vindt plaats in de Grote Kerk van Breda. 


De organisatie heeft als een van haar doelstellingen ‘Het leggen van contacten
tussen (beeldend) kunstenaars en kunstliefhebbers, -kopers en -verzamelaars.’ Mede om die reden is er voor gekozen om de toegangsprijs voor de beurs zeer laag te houden en samen te werken met diverse partners, die gratis toegangskaarten kunnen aanbieden aan hun relaties.


'Je hoeft geen verstand van kunst te hebben om te weten of je iets mooi vindt of niet. Ook als je nog niet eerder een kunstbeurs bezocht, omdat je bang bent dat je je daar niet thuis voelt, is de Brabant Art Fair dé beurs om kennis te maken met kunst en kunstenaars op een informele, gezellige manier. Kunst is van en voor iedereen en dat willen we iedereen graag laten beleven', zegt Ashton Broeders, assistent beursmanager van de Brabant Art Fair.