Agenda


‘Business after Corona' hoofdthema van Limburg Leads

Congres

 ‘Business after Corona' hoofdthema van Limburg Leads

wo 16 september 2020 t/m do 17 september 2020 - Limburg Leads, een Eurogionaal business evenement dat op 16 en 17 september 2020 plaatsvindt in MECC Maastricht, heeft het programma aangepast en zal volledig gericht zijn op het post-coronatijdperk. Bovendien wordt het een hybride evenement zodat ondernemers die het evenement liever niet fysiek willen bezoeken ook online deel kunnen nemen.

Limburg Leads gaat naar eigen zeggen letterlijk en figuurlijk over grenzen heen, om zo voortdurende ontwikkeling, voortuitgang en duurzame groei te stimuleren. Met actuele en innovatieve thema’s en inspirerende sprekers, specifiek gericht op de wensen en behoefte van de Euregionale ondernemer. 
 

Post-Corona programma

Limburg Leads springt met het post-corona programma in op de actualiteit. Waar de behoefte begin 2020 met name lag in oplossingen op het gebied van Talent, Mobiliteit, Duurzaamheid & Circulariteit en Digitalisering is deze vanwege de coronacrisis verschoven naar ‘Business After Corona’. ‘Wanneer de coronacrisis in het najaar hopelijk achter ons ligt, zal het bedrijfsleven zich namelijk geconfronteerd zien met een nieuwe wereld. Naast een hoop onzekerheid en financiële zorgen, is de mindset van klanten en leveranciers veranderd en hebben ondernemers te dealen met veel (overheids)maatregelen die ook na de crisis van kracht zullen blijven’, zo laat de organisatie weten.
 
Ondernemers kunnen (op voorinschrijving) deelnemen aan de livestream van de paneldiscussies, masterclasses en presentaties en/of plannen een één-op-één afspraak met een deelnemer of bezoeker die met video conferencing plaats kan vinden. Ook worden er tijdens en na afloop van Limburg Leads webinars aangeboden en kan er op het digitale platform met elkaar gediscussieerd worden over de verschillende actuele thema’s.
 
Bezoekers kunnen zich gratis registeren op de website limburgleads.com