Agenda


Clubavond Fiesta de Frida lanceert Drents Museum YOUNG Culture Club

Event

Clubavond Fiesta de Frida lanceert Drents Museum YOUNG Culture Club

za 30 oktober 2021 t/m za 30 oktober 2021 - Op zaterdagavond 30 oktober 2021 lanceert de Stichting Vrienden van het Drents Museum de YOUNG Culture Club tijdens het event Fiesta de Frida. YOUNG Culture Club is speciaal bedoeld voor jonge mensen tot 45 jaar die geïnteresseerd zijn in kunst en cultuur. Als Youngster kun je het Drents Museum gratis bezoeken, mag je deelnemen aan speciale events en ontvang je interessante kortingen.

Fiesta de Frida

Het eerste wervingsevent voor YOUNG Culture Club vindt plaats op zaterdagavond 30 oktober vanaf 20.00 uur. Dan viert de Stichting Vrienden van het Drents Museum Día de los Muertos in stijl met het event Fiesta de Frida. Tijdens deze spectaculaire clubavond voor 21+ kan je van de tentoonstelling Viva la Frida! over het werk en leven van de Mexicaanse kunstenaar Frida Kahlo genieten én van DJ’s en live acts in het hart van het museum: Bar Brasserie Pingo. Tickets kosten € 32,50 per persoon.


Youngsters

Als Youngster krijg je een eigen pas waarmee je gratis het Drents Museum kunt bezoeken. Bovendien mag je een keer per jaar een vriend of familielid meenemen. Op een YOUNG-event (4x per jaar) kom je op een creatieve en verrassende manier meer te weten over een bepaalde kunstenaar of tentoonstelling en bezoek je plekken in en buiten het museum, waar je normaal gesproken niet kunt of mag komen. Daarnaast krijg je, naast het DM Magazine, bij ieder event twee drankjes en speciale korting op de catalogus van lopende tentoonstellingen. Met de YOUNG-bijdrage help je het Drents Museum belangrijke en inspirerende voorwerpen voor de collectie aan te kopen en zorg je ervoor dat het museum jong en oud kan blijven inspireren en verwonderen.