Agenda


Exact Live the virtual edition: Leiders geven inkijkje in hun vak

Congres

Exact Live the virtual edition: Leiders geven inkijkje in hun vak

ma 2 november 2020 t/m vr 6 november 2020 - Jan Peter Balkenende, Bas Nijhuis en Fleur Ravensbergen geven een inkijkje in hun vak tijdens de eerste digitale editie van Exact Live.

Exact Live the virtual edition biedt vijf dagen lang een mix van live-onderdelen, trainingen, productontwikkelingen en inspirerende keynotes. Onderwerpen als digitalisering, vereenvoudigde administratie, samenwerken en efficiënte processen passeren de revue. De ruim 70 sessies zijn afgestemd op de verschillende sectoren die Exact bedient, waaronder accountancy, finance, bouw, zakelijke dienstverlening, productie en handel.
 
Balkenende spreekt tijdens de openingsshow met host Diana Matroos over ondernemen in het nieuwe normaal. Seldis toont zijn muzikale talent en laat via zijn orkest zien hoe belangrijk teamwork is, terwijl Ravensbergen uitlegt hoe ze te werk gaat als bemiddelaar in oorlogsgebieden. Exact kopstukken Phill Robinson (CEO) en Paul Ramakers (COO) zullen bovendien ondernemers en accountants bijpraten over ontwikkelingen binnen Exact. Nijhuis sluit het event af met enkele anekdotes uit de voetbalwereld die met een dosis humor en zelfspot worden gepresenteerd. 
 
Experts en ondernemers schuiven in de studio aan om vanuit hun ervaring te praten over de ontwikkelingen en mogelijkheden in hun sector. Bezoekers kunnen live sparren met de experts en zelf kiezen welke sessies zij willen volgen, waarbij ze zich niet per sessie hoeven in te schrijven. Inschrijven voor het hele Exact Live event is genoeg. Hierdoor kunnen bezoekers gemakkelijk in- en uitchecken wanneer het uitkomt.