Agenda


Experience economy: where are we heading to?

Presentatie 'Worlds of Wonder' - Event

Experience economy: where are we heading to?

vr 1 februari 2019 - Erik Bär and Stan Boshouwers van Tinker imagineers brachten in november een boek uit over experience design, getiteld 'Worlds of Wonder'. De auteurs vieren de internationale lancering van het boek met een evenement in Pakhuis de Zwijger. Daarbij is onder meer de Amerikaanse expert Joseph Pine uitgenodigd om te spreken.

Erik Bär and Stan Boshouwers van Tinker imagineers brachten in november een boek uit overexperience design, getiteld 'Worlds of Wonder'. De auteurs vieren de internationale lancering van het boek met een evenement in Pakhuis de Zwijger. Daarbij is onder meer de Amerikaanse expert Joseph Pine uitgenodigd om te spreken. 


Pine voorspelde het succes van de experience economie 20 jaar geleden al, samen met James Gilmore. Inmiddels is deze trend zichtbaar in alle vormen van marketing, branding en organisatorisch denken. In het boek 'Worlds of Wonder' bouwen Bär en Boshouwers dan ook voort op dit concept. Bovendien gaan ze tijdens Experience economy: where are we heading to? in op vraagstukken omtrent experience economie.