Agenda


Google Analytics User Conference

Congres

do 4 maart 2021 t/m vr 5 maart 2021 - Emerce organiseert op donderdag 4 maart de Google Analytics User Conference. Dan komt de collectie met dertien videopresentaties van Nederlandse en internationale topexperts online.

De video’s van Google Analytics User Conference (GAUC) komen over twee weken online, waar ze vanaf dan gratis te bekijken zijn: op de dag zelf, maar ook in de weken en maanden daarna. De grote thema's van dit jaar zijn overstappen naar Google Analytics 4, datavisualisatie, werken met Google Cloud, A/B testen, attributie, tagmanager en datakwaliteit.
 
Expert
Een aanwezige expert van Google zelf, Dan Florin, is de de global product lead van Google Analytics. Hij gaat vertellen hoe het analyticspakket omgaat met veranderde (privacy)verwachtingen van de gebruiker, regelgeving en technische beperkingen in de browser.
 
Ook zullen andere sprekers hun steentje bijdragen: Ton Wesseling (Optimizers Community), Jules Stuifbergen en Yehoshua Coren (AnalyticNinja), Hedwich de Groot en Brian Stark (Google) en Teun Keizer (Orange Valley).
 
Emerce Academy
Voor het eerst vindt er tijdens de Google Analytics User Conference dit jaar ook een aanverwante Emerce Academy plaats. Dat zijn een aantal deepdives en masterclasses met de sprekers van GAUC. In een kleine, persoonlijke setting schuif je live aan bij de mensen die Google Analytics tot in de kern doorgrondden. Deze interactieve sessies zijn, in tegenstelling tot de GAUC-videocollectie, enkel tegen betaling toegankelijk.