Agenda


INDIE Brands

Event

di 27 juni 2017 - Op dinsdag 27 juni aanstaande vindt Indie Brands® The Music Edition plaats in B. Amsterdam. Een avondvullend programma waarin het indie ondernemerschap van de muziekwereld centraal staat. Met live muziek, lezingen over Rock & Roll branding, presentaties van succesvolle start-ups en paneldiscussies met muzikanten en vertegenwoordigers van platenmaatschappijen.

Muziek is het thema van het event, maar het onderwerp is indie ondernemerschap. Daarom is dit event ook interessant voor merken die niet per definitie in de muzieksector werken, aldus Anneloes van Gaalen, drijvende kracht achter Indie Brands®: “De muziekwereld was een van de eerste sectoren waar het oude businessmodel scheuren begon te vertonen. De zoektocht naar nieuwe manieren van geld verdienen heeft geleid tot tal van innovatieve en vernieuwende concepten binnen de muziekwereld. Daar kunnen andere sectoren absoluut inspiratie uit putten en lering uit trekken.”
 
“Wij selecteren cases die inspireren. Die laten zien dat het ook anders kan. En dat alles in een omgeving waar je bijvoorbeeld ook een mini expo kan zien, ervaringen kan delen en contacten kan opdoen. Want als we iets geleerd hebben in de afgelopen vijf jaar is dat onze live events meerwaarde hebben. Indie ondernemers, studenten, maar ook marketeers en investeerders komen er op af en vinden elkaar.”
 
Indie Brands, the Music Edition zal op dinsdag 27 juni plaatsvinden van 19:00 tot 22:30 in B. te Amsterdam (Johan Huizingalaan 763A). Kaarten kosten 20 Euro. Studenten betalen slechts 10 Euro.
 
Deelnemers en sprekers: TopNotch, Smartphone Orchestra, Knops, Thunderplugs, Kollekt.fm, Sanguita Akkrum, The Box of Doom en meer.
 
Tickets: 20 Euro, studenten 10 Euro