Agenda


Inschrijving VEDIS Retail Scriptieprijs 2017

Uitreiking

Inschrijving VEDIS Retail Scriptieprijs 2017

vr 17 maart 2017 t/m ma 31 juli 2017 - Het startschot voor de VEDIS Retail Scriptieprijs 2017 is officieel gegeven tijdens de VEDIS Collegetour bij Avans Hogeschool Den Bosch! Studenten die in het collegejaar 2016-2017 (periode van 1 juli 2016 tot 1 augustus 2017) een scriptie hebben voltooid met een onderwerp gerelateerd aan retail maken kans op een cheque ter waarde van € 3.000, -. De VEDIS Retail Scriptieprijs staat onder juryvoorzitterschap van prof. dr. ir. Kitty Koelemeijer.

De VEDIS Retail Scriptieprijs, de inmiddels aantal jaren durende prestigieuze samenwerking met Nyenrode Business Universiteit en NIMA, wordt jaarlijks uitgereikt aan de student(en) met de beste scriptie over een  onderwerp met daadwerkelijke relevantie voor de retail. VEDIS Retail Platform is het platform voor innovatie, inspiratie en kennisdeling in de retail en heeft met de prijs tot doel het stimuleren van jong retailtalent en ook het bevorderen van wetenschappelijk en toegepast wetenschappelijk onderzoek naar, voor de Retail, relevante thema’s.

De scriptie dient een onderwerp te behandelen, speciaal toegespitst op de retail. De prijs is bedoeld voor studenten die een scriptie schrijven op zowel WO- als ook HBO niveau.
De jury beoordeelt de ingezonden scripties op de volgende onderdelen: relevantie voor de praktijk, analytisch niveau, uitdrukkingsvaardigheid/algehele communicatieniveau, en originaliteit/innovativiteit.

Inschrijven kan tot 31 juli 2017 door de scriptie digitaal te versturen naar: scriptieprijs@vedis.org.

 

Voor nadere informatie zie: www.vedis.org/scriptieprijs.

De jury bestaat dit jaar uit de volgende retailspecialisten:
• Kitty Koelemeijer, voorzitter jury, Hoogleraar in Retail & Marketing Nyenrode Business Universiteit, tevens bestuur VEDIS
• Jan Derek Groenendaal, algemeen directeur Etos, bestuur VEDIS
• Frans van der Kraan, Leasing & Commercial director Via Outlet Plc., bestuur VEDIS
• Ruud Verschuur, Managing Director DriveSight / Bestuur Nima
• NIMA Register Marketeer, Management-lid Trade Marketing Association (TMA).
• Lieke Vogels, KNGF ledenservice en verenigingszaken, bestuur VEDIS
• Bart Bijlsma, winnaar VEDIS Retail Scriptieprijs 2016 en Supply Chain Consultant bij OM Partners