Agenda


Inschrijving VEDIS Retail Scriptieprijs 2018 geopend

Deelnemers maken kans op drieduizend euro - Uitreiking

Inschrijving VEDIS Retail Scriptieprijs 2018 geopend

di 8 mei 2018 t/m di 31 juli 2018 - De VEDIS Retail Scriptieprijs is een prijs die voortkomt uit een samenwerking van VEDIS met Nyenrode Business Universiteit en NIMA. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de student(en) met de beste scriptie over een onderwerp met relevantie voor de retail.

Met de prijs wil VEDIS toegepast wetenschappelijk en wetenschappelijk onderzoek naar relevante retailthema’s bevorderen en jong retailtalent stimuleren. De prijs is bedoeld voor studenten die een scriptie schrijven op zowel WO- als HBO niveau. De jury beoordeelt de ingezonden scripties op de volgende onderdelen: relevantie voor de praktijk, analytisch niveau, uitdrukkingsvaardigheid/algehele communicatieniveau, en originaliteit/innovativiteit.


De jury bestaat dit jaar uit de volgende retailspecialisten:

- Kitty Koelemeijer, voorzitter jury, Hoogleraar in Retail & Marketing Nyenrode Business Universiteit, tevens bestuur VEDIS.
- Jan Derek Groenendaal, General manager Etos b.v., bestuur VEDIS.
- Frans van der Kraan, Leasing & Commercial director Via Outlet Plc., bestuur VEDIS.
- Ruud Verschuur, Retail Expert, Managing Director DriveSight (retail- /fabrikantenadvies & opleiding), NIMA Register Marketeer, Management-lid Trade Marketing Association (TMA).
- Lieke Vogels, KNGF ledenservice en verenigingszaken, bestuur VEDIS.
- Myrthe Montijn, winnaar VEDIS Retail Scriptieprijs 2017 en UX designer bij Fabrique.


Inschrijven kan tot 31 juli 2018 door de scriptie digitaal te versturen naar: scriptieprijs@vedis.org