Agenda


Kunstbeurs Fine Arts Paris in Carrousel du Louvre

Beurs

Kunstbeurs Fine Arts Paris in Carrousel du Louvre

wo 13 november 2019 t/m zo 17 november 2019 - De internationale kunstbeurs Fine Arts Paris is deze week voor de derde keer in Parijs neergestreken. Vijf dagen lang staat het Carrousel du Louvre in het teken van schilderijen, sculpturen, werken op papier en tapijten uit diverse culturen en perioden van de kunstgeschiedenis.

Op de beurs zijn werken uit de collecties van 46 galeries en kunsthandelaren te bewonderen. Dit jaar presenteert bovendien het museum La Piscine uit Roubaix een selectie werken uit eigen collectie. www.finearts-paris.com. Grote namen als Gilgamesh en Jean-David Cahn brengen archeologische schoonheid naar de beurs, Rafael Valls Gallery, Charles Beddington en G. Sarti vullen de reeds sterke sectie oude meesters aan, terwijl de moderne tak Brame & Lorenceau ziet terugkomen en de nieuwkomers Toninelli and Taménaga verwelkomt. Voor het eerst wordt er ook antiek tapijt aangeboden, en wel door Galerie Chevalier.

In Parijs en omgeving wordt de tweede Fine Arts Week georganiseerd in samenwerking met 18 musea, waarbij bezoekers achter de coulissen van de museale praktijk worden meegenomen.

Fine Arts Paris 2019: 13 - 17 november
Carrousel du Louvre, Rue Rivoli 99, 75001 Parijs
Entrée 15 euro p.p. (incl. catalogus zolang de voorraad strekt)