Agenda


Mag Inspiration Day voor tijdschriftenmakers in B.Amsterdam

Event

Mag Inspiration Day voor tijdschriftenmakers in B.Amsterdam

vr 6 maart 2020 t/m vr 6 maart 2020 - Op vrijdag 6 maart vindt de tweede editie van de Mag Inspiration Day, een evenement voor magazinemakers plaats in B.Amsterdam.

Tijdschriftenmakers worden tijdens de dag bijgepraat over de nieuwste mediatrends, kunnen netwerken en zich laten inspireren door buitenlandse topsprekers, zoals hoofdredacteur Farah Storr van ELLE UK en Christoph Amend van Zeit Magazin. De dag wordt geopend door media trendwatcher Juan Señor die een overzicht van de laatste trends in magazine media wereldwijd presenteert. Jeremy Leslie van MagCulture zal de aanwezigen bijpraten over magazine design. Het evenement wordt georganiseerd door de Magazine Media Associatie (MMA) en de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ).

Ook het Nederlandse medialandschap komt aan bod. Onder meer Madeleijn van den Nieuwenhuizen van Zeikschrift en Coverjunkie/Mercur d’Or winnaar 2019 Jaap Biemans maken hun opwachting. Docent creatief denken Marcel Stolk geeft een korte training ‘Brainstormen in je eentje’. De dag zal worden afgesloten door NRC-columniste Japke-d. Bouma. Dagvoorzitter is Floor Cornelisse.

De toegangsprijs voor de Mag Inspiration Day is € 50,- voor leden en € 95,- voor niet-leden. Na 14 februari kosten de tickets € 75,- voor leden en € 125,- voor niet-leden.