Agenda


Masterclass etsen o.l.v. Stijn Peeters

Opleidingen & Trainingen

Masterclass etsen o.l.v. Stijn Peeters

wo 13 september 2017 t/m do 21 september 2017 - Grafisch Atelier Daglicht is de ontstaansplek van een bijzondere reeks masterclasses. Zo ook onze masterclass etsen: Na 4 edities op de oude locatie van Grafisch Atelier Daglicht en succesvolle edities georganiseerd door Stichting to the Etch ( den Bosch, Arnhem en Eindhoven)en voor AKV StJoost komt de masterclass weer terug. Dit keer op de nieuwe locatie van Beeldenstorm/Daglicht.

In deze 4 daagse masterclass gaat Stijn Peeters uitgebreid in op de mogelijkheden van het etsen. Een breed scala aan technische mogelijkheden zijn inzichtelijk en toegankelijk gemaakt. Van extreem schilderachtig en experimenteel tot fijnzinnig gedetailleerd en tekenachtig, de mogelijkheden van de grafische etstechnieken zijn onbeperkt. Na een uitvoerige instructie worden de deelnemers individueel in de door hen gekozen technieken begeleid.
 
Stijn Peeters (Valkenswaard 1957) houdt van het maakproces en het steeds weer aanpassen en bijschaven van praktische kennis en vaardigheden. Naast schildertechniek verdiept Peeters zich al 30 jaar in de grafische druktechnieken, waarbij hij zich heeft gespecialiseerd in de etstechniek, in het bijzonder de aquatint. Zijn werk bevindt zich in diverse museale en particuliere collecties. Meer informatie over Stijn Peeters: www.stijnpeeters.com
 
Data: 13, 14, 20 en 21 september 2017
 
Kosten: € 275,00 inclusief lunch en een aantal basismaterialen, exclusief papier en zink
(prijzen ex BTW 21%)
 
Heb je interesse dan kun je je hier inschrijven via het digitale inschrijfformulier.
 
Voor meer informatie tel. 040-2370968