Agenda


Moderne 'Rembrandts' op expositie REMBRANDT.NU

Tentoonstelling

Moderne 'Rembrandts' op expositie REMBRANDT.NU

do 3 oktober 2019 t/m ma 14 oktober 2019 - RMBRNDT.NU is een tentoonstelling met hedendaags werk geïnspireerd op de oude meester Rembrandt van Rijn. Rembrandt als inspiratiebron voor licht, als alleskunner, verhalenverteller en innovator.

RMBRNDT.NU is een tentoonstelling met hedendaags werk geïnspireerd op de oude meester Rembrandt van Rijn. Rembrandt als inspiratiebron voor licht, als alleskunner, verhalenverteller en innovator.

Het idee voor de tentoonstelling ontstond doordat veel kunstwerken die werden ingezonden voor de tentoonstelling 'LangLeveRembrandt' in het Rijksmuseum uiteindelijk geen podium vonden. RMBRNDT.NU is voor amateurs en professionele kunstenaars. Mensen die kans willen maken op een plekje op de expositie, kunnen hun werk nog tot 1 september inzenden.
 

Nieuwe kunstvormen

De inzendingen worden beoordeeld door een jury bestaande uit kunsthandelaar Jan Six, galeriehouder Oscar van der Voorn en ex-kunstjournalist Bertjan ter Braak. De tentoonstelling zal met name in het teken staan van nieuwe kunstvormen en technieken, zoals interactieve audiovisuele kunst, lichtinstallaties, augmented & virtual reality, 3D, en street art.
 
RMBRNDT.NU is gratis te bezoeken van 3 tot 13 oktober 2 in Klaproos Amsterdam. Werk uit de tentoonstelling kan ook worden aangekocht.