Agenda


Mysteryland 2021 heeft goede hoop en start pre-sale

Festival

Mysteryland 2021 heeft goede hoop en start pre-sale

vr 27 augustus 2021 t/m zo 29 augustus 2021 - In goede hoop start Mysteryland haar kaartverkoop voor 2021. Het grootste dancefestival van Nederland verwacht snel door de tickets heen te zijn.

95% van Mysteryland’s trouwe bezoekers hebben gekozen het ticket van vorig jaar te behouden voor de 2021 editie. Voor de resterende tickets wil Mysteryland haar fans als eerste de kans geven om alsnog een kaartje te bemachtigen via een exclusieve pre-sale. Inschrijven kan tot en met 21 februari 12:00.

Mysteryland staat bekend als de klassieke afsluiter van de festivalzomer. Elk jaar treden meer dan 300 artiesten op uit verschillende genres, van house, deep-house, big room, bass, techno, trap, trance en minimal tot aan hardstyle, hardcore, R&B, latin en hip hop. De kunstzinnige stages variëren van dansvloeren in de open lucht, tot enorme tenten die zich vullen met lasershows en state of the art geluid.

Naast de vele muziekstages valt er altijd nog veel meer te ontdekken op het festivalterrein. Vele verlichte paden leiden je door bossen en velden naar verborgen plekken om te ontdekken. Er zullen verschillende kunstinstallaties en foodcourts zijn, en er is een ruim aanbod voor spirituele bezoekers, van cacao ceremonies en meditatiesessies tot aan massages en yoga.?

De inschrijving voor de exclusieve pre-sale is van start gegaan, registreren kan uiterlijk 21 februari 12:00. Mocht Mysteryland 2021 niet plaats kunnen vinden dit jaar, hebben de bezoekers de mogelijkheid voor een refund van het ticket.