Agenda


Omnient Leaderschip Experience

Workshop

Omnient Leaderschip Experience

vr 30 augustus 2019 t/m za 31 augustus 2019 - Saskia Roell en Jacqueline Smit organiseren een tweedaagse workshop in Amsterdam: Omnient Leaderschip Experience. Deze ervaring moet helpen op je onbewuste wat bewuster te maken.

Saskia Roell en Jacqueline Smit organiseren een tweedaagse workshop in Amsterdam: Omnient Leaderschip Experience. Deze ervaring moet helpen op je onbewuste wat bewuster te maken. 


Hardnekkige patronen snel aan de oppervlakte te krijgen,
ermee aan de slag gaan en inzichten omzetten in leiderschap. Deze workshop start met een betekenisvolle vraag van de deelnemer zelf, op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Het uitgangspunt: welke patronen dienen geen doel meer, maar zijn lastig om van weg te bewegen. Zeker onder druk. Of in een nieuwe omgeving.


Het is een intensief 2-daags programma met een klein aantal deelnemers, die allemaal in een senior leiderschapspositie zitten. De deelnemers krijgen inzicht in hun leiderschapsstijl in de context van de professionele uitdaging. Vervolgens leren ze tools om dit gedrag te veranderen. 


De kosten voor de workshop zijn 997 euro, exclusief BTW. Wie interesse heeft, kan mailen naar Jacqueline@rockportink.com.