Agenda


Opening start up ecosysteem Noord-Nederland

Presentatie van Amazon en innovatieve start ups - Event

Opening start up ecosysteem Noord-Nederland

do 17 januari 2019 t/m vr 18 januari 2019 - Noord-Nederland heeft vanaf 17 januari een start up ecosysteem. there opent die dag officieel haar fysieke en online deuren. Ter ere van de opening wordt er een inspiratie event georganiseerd, waarbij Amazon een presentatie geeft en diverse innovatieve start ups aan bod komen. Een dag later kunnen bezoekers tijdens ' Tech and Play' kennismaken met drone technology, VR en microbits.

Noord-Nederland heeft vanaf 17 januari een start up ecosysteem. there opent die dag officieel haar fysieke en online deuren. Ter ere van de opening wordt er een inspiratie event georganiseerd, waarbij Amazon een presentatie geeft en diverse innovatieve start ups aan bod komen. Een dag later kunnen bezoekers tijdens ' Tech and Play' kennismaken met drone technology, VR en microbits. 


Het doel van there is om ondernemerschap toegankelijk te maken door een on- en offline community te bouwen met (ZZP) professionals, tech en social impactmakers die met elkaar het verschil kunnen maken.
Door het organiseren van trainingen, opleidingen en events in samenwerking met IBM, Amazon en KPN wordt een impuls gegeven aan nieuwe bedrijven gebaseerd op nieuwe technieken als Artificial Intelligence, Blockchain, Fintech, Duurzaamheid en Healthcare.