Agenda


PHNX FST: Een fysiek reclamefestival

Festival

PHNX FST: Een fysiek reclamefestival

do 8 juli 2021 t/m za 10 juli 2021 - Tijdens PHNX FST - georganiseerd op een luxueuze camping in Zeewolde - kunnen vakgenoten elkaar drie dagen lang weer op een veilige manier ontmoeten en diverse inhoudelijke workshops en netwerkevenementen bijwonen.

Een 'glamping-bubbel' met vakgenoten

PHNX FST is een hybride festival dat zowel offline als online zal plaatsvinden als onderdeel van de internationale PHNX Award competitie. Het nationale programmaonderdeel van PHNX FST zal fysiek op de camping in Zeewolde zijn, terwijl het internationale gedeelte – zoals de uitreiking van de PHNX Tribute Award – online zal plaatsvinden. Centraal bij PHNX FST staat om vakgenoten weer in levende lijve te ontmoeten. Het inhoudelijke programma zal worden verzorgd door verschillende Nederlandse vak- en brancheorganisaties, zoals, bvA, DuPho, Dutch Digital Design, IAA Dutch Chapter, Jonge Honden, MWG, RA*W, VIA en YIM. Naar verwachting zullen andere organisaties zich de komende tijd nog aansluiten.

Voor het meerdaagse festival zijn verschillende pakketten beschikbaar. Zo zijn er diverse comfortabele tenten te huur, maar is het ook mogelijk om zelf een tent of een camper te regelen en daarmee naar PHNX FST te komen.


PHNX Awards

Vorig jaar introduceerde AdForum de PHNX Awards vanwege het niet doorgaan van het festival in Cannes. Er werden toen meer dan 4000 inzendingen gejureerd door zo’n 450 juryleden uit 120 landen. Dit jaar keren de PHNX Awards terug met een nieuwe missie: TRANSFORMATION. Ingezonden werk zal worden beoordeeld op drie criteria: het innovatieve niveau en creativiteit; de mogelijke impact en de kwaliteit van de uitvoering. De jurering vindt plaats van 14 tot en met 27 juni met een live online uitreiking op 8 juli. Dit jaar kunnen Grand Prix-genomineerden hun werk live presenteren voor de online jury. Inzenden voor de PHNX Award kan tot 11 juni en kost € 50.