Agenda


Shopper Marketing Event

Congres

Shopper Marketing Event

za 22 april 2017 - De shopper gedraagt zich grilliger dan ooit. Dwars door alle kanalen en touchpoints heen neemt hij zijn koopbeslissing. Merken en retailers die de consument als shopper centraal gaan stellen, weten zich steeds beter onderscheidend te profileren. Shopper marketing bepaalt waar in de keten het geld wordt verdiend. Deze actualiteit van het grillige consumentengedrag en het nieuwe shopper-centric denken staat centraal op het Shopper Marketing Event, dat 22 juni in Bunnik wordt gehouden.

De shopper gedraagt zich grilliger dan ooit. Dwars door alle kanalen en touchpoints heen neemt hij zijn koopbeslissing. Merken en retailers die de consument als shopper centraal gaan stellen, weten zich steeds beter onderscheidend te profileren. Shopper marketing bepaalt waar in de keten het geld wordt verdiend. Deze actualiteit van het grillige consumentengedrag en het nieuwe shopper-centric denken staat centraal op het Shopper Marketing Event, dat 22 juni in Bunnik wordt gehouden.

Wie zich wil laten informeren over de nieuwste trends en kennis wil maken met de winnaars van de Shopper Marketing Awards is van harte uitgenodigd op dit kennis- en spektakelevent boordevol interessante sprekersessies.

Klik hier om je tickets te bestellen.

Voor het volledige programma: klik hier