Agenda


Simon Sinek: Purpose Driven Leadership

Seminar

Simon Sinek: Purpose Driven Leadership

ma 4 november 2019 - Schrijver, denker en spreker Simon Sinek, bekend van de invloedrijke bestseller 'Begin met het waarom' en zijn inspirerende (TED-)talks, komt naar Amsterdam voor een exclusiefseminar. Hij zal in Theater Amsterdam onder andere spreken over zijn nieuwste boek 'Het oneindige spel', dat op 15 oktober bij Uitgeverij Business Contact zal verschijnen.

Schrijver, denker en spreker Simon Sinek, bekend van de invloedrijke bestseller 'Begin met het waarom' en zijn inspirerende (TED-)talks, komt naar Amsterdam voor een exclusiefseminar. Hij zal in Theater Amsterdam onder andere spreken over zijn nieuwste boek 'Het oneindige spel', dat op 15 oktober bij Uitgeverij Business Contact zal verschijnen. 


Met zijn boeken Begin met het waarom, Een voor allen, allen voor een en een van de best bekeken TED-talks aller tijden, heeft Sinek miljoenen mensen verder geholpen in hun carrière en hun persoonlijke leven. Hij weet jong en oud aan het denken te zetten over de betekenis van hun werk. In 2016 ging hij viraal met een spraakmakend interview over millennials op de werkvloer.


nieuw boek


Het oneindige spel (The Infinite Game) is een belangrijk nieuw werk in zijn oeuvre. In het bedrijfsleven wordt ter inspiratie regelmatig naar de sport gekeken. Maar het runnen van een bedrijf of simpelweg je werk goed doen, is een stuk ingewikkelder dan bijvoorbeeld voetbal, met zijn heldere spelregels en duidelijke einde.


Sinek laat zien dat, in tegenstelling tot wat veel mensen denken,
er in het (bedrijfs)leven sprake is van een oneindig spel. Je kunt nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen op je pad. Het oneindige spel spelen alsof het eindig is kan bovendien rampzalig zijn.

Sinek gaat in op de spelregels van een oneindig spel, en hoe je hiermee sterke organisaties kunt bouwen die op de lange termijn leidend zijn en vele stormen kunnen trotseren. Met een helder ‘waarom’ dat richting geeft. Met leiders die ménsen vooropzetten in plaats van cijfers en prestaties.