Agenda


Stadshaven Brouwerij opent op 1 juli haar deuren in Rotterdam

Event

Stadshaven Brouwerij opent op 1 juli haar deuren in Rotterdam

do 1 juli 2021 t/m do 1 juli 2021 - Op donderdag 1 juli opent de Stadshaven Brouwerij na een intensieve verbouwing van twee jaar haar deuren voor het publiek. In de loods waar vroeger fruit werd opgeslagen, is nu plaatsgemaakt voor een hypermoderne brouwerij waar met een knipoog naar het verleden eigentijds craftbier wordt gebrouwen met een vleugje fruit.

De ‘Fearless Fruit’ en ‘Fearless Crew’ bieren zijn de afgelopen weken afgevuld in blik, fles en fust en vanaf dan te drinken in de brouwerij, bij andere horecagelegenheden en slijterijen door heel Nederland en te koop in de shop van de Stadshaven Brouwerij. Vanaf de opening worden er ook rondleidingen verzorgd door de brouwerij waarna gasten de bieren kunnen proeven aan een taptafel of met een bijpassend gerecht kunnen bestellen in het trendy horecagedeelte. De brouwerij heeft namelijk een directe verbinding met de Stadshaven Brouwerij Gastropub waar, zodra de maatregelen het toelaten, binnen plaats is voor 350 gasten.
 

Gastropub

De Gastropub is verdeeld in vijf verschillende ruimtes waarbij het design is geïnspireerd op de bieren. De vlees, vis en vegan gerechten op de menukaart worden bereid op één van de barbecues, smoker of steenovens. De Stadshaven Brouwerij focust zich op toegankelijke en innovatieve bier- en food (fruit) combinaties, gebaseerd op eerlijke en duurzame (streek)producten. Op het riante terras aan de kade van 750 m², dat vanaf 1 augustus volledig gereed zal zijn, kunnen nog eens 300 personen plaatsnemen. De Stadshaven Brouwerij bevindt zich aan de Galileistraat 24 in Rotterdam en is voorlopig elke donderdag t/m zondag geopend van 12.00 tot 23.00 uur.