Agenda


Stevie Awards

Congres

Stevie Awards

di 23 januari 2018 - De Stevie® Awards, organisatoren van de belangrijkste bedrijfsprijzen, hebben tot deelname aan de Stevie Awards for Sales & Customer Service 2018 opgeroepen. De wedstrijd vindt al voor de 12e keer plaats.

De Stevie® Awards, organisatoren van de belangrijkste bedrijfsprijzen, hebben tot deelname aan de Stevie Awards for Sales & Customer Service 2018 opgeroepen. De wedstrijd vindt al voor de 12e keer plaats. Inschrijvingsformulieren en alle details over de wedstrijd vindt u op http://www.StevieAwards.com/Sales.
 
Alle klantendiensten, contactcentra, bedrijfsontwikkelings- en verkoopafdelingen, -teams en -medewerkers wereldwijd kunnen worden genomineerd. Ook nieuwe producten, services en oplossingsaanbieders die deze geschoolde medewerkers in dienst stellen, komen voor de prijs in aanmerking. De 2018 Awards worden voor prestaties vanaf 1 juli 2016 toegekend.
 
De vroege inschrijvingstermijn met een verlaagd inschrijvingsbedrag loopt tot 18 oktober 2017. De inschrijvingstermijn eindigt op 15 november, maar laattijdige inschrijvingen worden tot 11 januari 2018 mits betaling van een toeslag aanvaard. De finalisten worden midden januari bekendgemaakt en de winnaars van de gouden, zilveren en bronzen Stevie Award worden tijdens een galadiner op 23 februari in het Caesars Palace in Las Vegas bekendgemaakt.
 
De Stevie Awards for Sales & Customer Service omvatten meer dan 135 awards in de categorieën verkoop, klantendienst, bedrijfsontwikkeling, nieuwe producten en oplossingsaanbieders. Deelnemers kunnen voor iedere categorie zoveel nominaties als ze willen indienen.
 
In 2018 worden ook weer de People’s Choice Stevie Awards for Favorite Customer Service uitgereikt, een populair onderdeel van de Stevie Awards for Sales & Customer Service, waarbij het publiek zijn favoriete aanbieders van klantenservice uit alle finalisten in het segment klantenservice van de categorieën van het jaar kan kiezen.   
 
Tot de winnaars van de Stevie Awards for Sales & Customer Service van 2017 behoorden onder andere 1-800-FLOWERS.COM, Inc., Adobe Systems, Inc., Aflac, Dell Technologies, Delta Air Lines, Deutsche Post DHL, Guidewell Connect, IBM, Inci Akü GS Yuasa, VIZIO, Inc. en Wyndham Vacation Ownership.
 
Een overzicht van de winnaars in 2017 vind je hier.
 
 
 

Informatie over hoe bedrijven het best hun kandidatuur voor de 12. Stevie Awards for Sales and Customer Service indienen, vind je op de Awards Website