Agenda


VR Dagen

Waar realiteiten elkaar ontmoeten - Festival

VR Dagen

wo 25 oktober 2017 t/m vr 27 oktober 2017 - Attentie ontdekkers, avonturiers, trailblazers! De derde editie van VR Days is weer de plek waar iedereen in VR en AR ontmoet, waar nieuwe partnerschappen worden gesmeed en creatief werk wordt gestart.

Attentie ontdekkers, avonturiers, trailblazers! De derde editie van VR Days is weer de plek waar iedereen in VR en AR ontmoet, waar nieuwe partnerschappen worden gesmeed en creatief werk wordt gestart.

VR Days 2017 is gelijk aan drie dagen inspirerende keynotes, expertsessies, workshops en seminars met de beste hersenen en de meest creatieve inhoud, een medeproductiemarkt, schrijverskamer, VRackathon, een tentoonstelling van de top VR & AR, de BASE- Investeringsgebeurtenis om AR / VR startups met investeerders te verbinden, en The Halo Awards om een ??uitstekend Europees werk in AR / VR te belonen.
 
Onze sprekers zijn Samantha Gorman & Danny Cannizzaro  van TenderClaws, de makers van een van de beste (zo niet de beste) VR producties rond: de Google Daydream spel Virtual-Virtual Reality, Boo Aguilar uit FlagCX, São Paulo en Michael Gourlay Principal Development Lead bij Microsoft / HoloLens. 
VR Days is een driedaagse viering van creativiteit in het hart van Amsterdam.