Agenda


VRDays Europe: een duik in de wereld van de toekomt

Congres

VRDays Europe: een duik in de wereld van de toekomt

wo 4 november 2020 t/m vr 6 november 2020 - Duik in de wereld van VR/AR/XR tijdens VRDays Europe in Amsterdam. Hoor hoe tech-experts van onder andere Google, HTC, MIT, Stanford University en Unity de toekomst zien. Bekijk diverse keynotes en panelsessies met nationale en internationale XR-specialisten en maak kennis met innovatieve bedrijven uit de industrie.

 
De Vision & Impact-conferentie wordt dit jaar live gestreamd op Vimeo. Ook is er een virtuele beurs in de Laval Virtual World en een Immersive Funding Market via Zoom met start-ups, creatieven en onderzoekers. In de Church of VR worden prijswinnende, creatieve projecten van het afgelopen jaar vertoond in VR.
 
Voor het evenement zijn meerdere topexperts uitgenodigd om te komen spreken zoals Alvin Wang Graylin Directeur van HTC China, Jeremy Bailenson Founding Director van Stanford University’s Virtual Human Interaction Lab, Sandra Rodriguez van MIT, UX-designer Shengzhi Wu van Google en Directeur XR Research Timoni West van Unity.
 
Thema’s die aan bod komen zijn onder andere The Future of Work met de opkomst van Virtual Conferencing, XR-gaming, The Next Museum over hoe musea VR/AR kunnen inzetten, Virtuele Film Productie, VR/AR toepassingen bij geestelijke gezondheidszorg tijdens- en na de coronacrisis, VR en Telerehabilitatie bij behandeling en verzorging op afstand en Cross Tech met AI en 5G.

Voor meer informatie over VRDays Europe - The New Horizons editie check vrdays.co