Agenda


World Architecture Festival in Amsterdam

Voor het eerst in Amsterdam na elf edities - Uitreiking

World Architecture Festival in Amsterdam

wo 28 november 2018 t/m vr 30 november 2018 - Nederlandse architectuurdenkers en vooraanstaande figuren uit de industrie zoals Reinier de Graaf (partner bij OMA), Kees Christiaanse (oprichter van KCAP Architects & Planners) en Francine Houben (oprichter en CEO van Mecanoo) zullen te horen zijn bij WAF in Amsterdam.

Tijdens het drie dagen durende festival vinden verder conferentieprogramma’s, onderscheidingen, tentoonstellingen en nevenactiviteiten plaats. 


Paul Finch, Programme Director van World Architecture Festival: “Architecturale innovatie en creativiteit zijn nooit schaars geweest in Nederland en de Nederlandse inzendingen voor de awards van dit jaar getuigen van de blijvende kwaliteit van projecten die momenteel door Nederlandse praktijken worden ondernomen. Amsterdam is daarmee een passende nieuwe locatie voor het World Architecture Festival. We kijken ernaar uit om zowel plaatselijke als internationale architecten en ontwerpers te verwelkomen wanneer het evenement in november wordt geopend.”