Appen met Esmée Padding

19-03-2021 (07:00) - Appen met

Recentelijk zijn Arno Klaassen en Esmée Padding een marketingbureau gestart dat zich exclusief richt op de minderjarige doelgroep. Als je kids, tieners, of jongvolwassenen wil bereiken moet je bij Jimmy's Agency zijn. 'Jimmy' is pas drie weken jong, maar al een tikkie eigenwijze tiener. We praten met Esmée over hoe het bureau is ontstaan.
 
WhatsApp-status: -
 
hi Esmée! Heb je tijd om even te appen?
Anne van FONK hier
Hi Anne
Yes, gezellig!
 
Leuk om je even te spreken! Allereerst gefeliciteerd met Jimmy's agency!
Dankjewel!
 
Ik vind hoe jullie "Jimmy" profileren heel leuk bedacht, waar is het idee voor Jimmy’s agency vandaan gekomen?
Het idee is ontstaan vanuit een marketingperspectief omdat we Jimmy graag als persoon wilden benaderen. We zijn nog druk bezig met het creeren van onze animatievideo waarin Jimmy ook echt een karakter gaat krijgen! De naam is ontstaan door onze vaders trouwens, die zijn beiden Jimi Hendrix fan 

Heel tof
Hoe moet ik mij Jimmy voorstellen? Jong? Wat voor karakter krijgt 'ie?
Jimmy zal een vrolijke, tikkie eigenwijze tiener zijn. Hier alvast een sneak preview 
Haha wat leuk! thanks 
Je bent dit bureau samen met Arno Klaassen gestart en jullie hebben allebei al ervaring in de minderjarige doelgroep
Wat hopen jullie toe te voegen aan het bureaulandschap met deze specifieke doelgroep?
Klopt! We zijn beiden al jaren actief in deze nichemarkt en wat wij zagen is dat het echte specialisme binnen deze doelgroep vaak ontbreekt. Wij willen in dit gat springen en met onze kennis en ervaring bureau’s en adverteerders helpen met het verzorgen van campagnes gericht op deze doelgroep. Dit doen we door continue te blijven innoveren met de producten en platformen die we aanbieden. Niets is zo snel veranderend als het kids en jongeren medialandschap!
 
Daar ben ik het als (nog redelijk) jong persoon wel mee eens inderdaad!
klinkt als een hele slimme stap
Wil het al een beetje lopen? hebben jullie al leuke gesprekken over eventuele samenwerkingen?
Zeker! Wij zijn druk bezig met het geven van presentaties en uitwerken van de eerste briefings. Gelukkig wordt het verhaal goed ontvangen! Het is natuurlijk niet de allerbeste tijd om een eigen bedrijf te beginnen maar we zijn blij met waar we nu staan na een kleine 3 weken.

Nee precies, maar wat fijn dat jullie verhaal goed ontvangen wordt!
Ook vooral bij de mensen die er wat aan hebben
Drie weken, dat is echt bijna niks inderdaad
Misschien ook wel moeilijk om dan ver de toekomst in te kijken, maar wat zijn dingen die jullie echt graag met Jimmy's willen bereiken?
Als het in de Benelux allemaal loopt willen we zeker graag uitbreiden naar andere landen. De eerst stappen in Frankrijk zijn al gezet en daarna kijken we wellicht naar Scandinavië of andere gebieden. We hebben beiden ook internationale ervaring in deze nichemarkt en het uitbreiden naar andere landen dus dit zien we zeker als vervolgstap. Lijkt me te gek om mijn werk voor Jimmy's met reizen te kunnen combineren!

Lekker ambitieus, nice!
Zijn er nog dingen die je kwijt wil? Een laatste kans om Jimmy's even te promoten?
Haha nou Jimmy is ook heel nuchter dus het enige wat ik nog kwijt wil is dat ik hoop dat men aan Jimmy's Agency denkt als ze kids, jongeren of jongvolwassenen willen bereiken. Wij werken al jaren met veel passie in deze markt en denken graag mee. Verder vond ik het gezellig Anne, thanks voor de uitnodiging!

Het beste, Esmée! Leuk dat je even tijd had om te kletsen, dankjewel!