Appen met Kiki Maaskant

17-02-2021 (12:18) - Appen met

qontent matters heeft voor het tweede jaar op rij een positie veroverd op de Considerationlist SAN New Kids on the Block. Inmiddels zijn ze de trotse winnaars van de eerste poll van dit jaar. CSD Kiki Maaskant heeft dit jaar de supervisie over het in goede banen leiden van de New Kids-nominatie. Best een klus voor iemand die in januari dit jaar de overstap heeft gemaakt van Talpa, waar ze onder meer BtoB directeur was van LINDA.
 

Whatsapp status: Available
 

Hi Kiki, Nicolette hier. Heb je even tijd om met me te appen?

Hi Nicolette, zeker 
Ik heb overigens nog niet eerder een whats app interview gehad, wat kan ik verwachten?
 
Ah, fijn! Hoe is 't nu de dag na jullie winst in de eerste New Kids enquete bij FONK? Champagne opengetrokken?
Haha helaas nog geen champagne opgetrokken, dat is toch iets wat we graag met het team in real life doen.
 
Wat betreft het tweede deel van je vraag: gewoon even relaxed chatten. We delen de whatsappjes op fonkonline. Wordt door onze lezers hoog gewaardeerd ;)
Maar we zijn super blij en trots dat we middels een eindsprint eerste zijn geworden en hiermee direct door zijn voor de longlist. 
 
Ja, da's zeker gaaf! Al plannen gesmeed voor de volgende ronde?
Ik sta er voor nu vooral heel open in, laat het nog een beetje op me afkomen. Maar ik kijk er naar uit om ons verhaal te presenteren aan de vakjury.
 
Om daarop alvast een voorschotje te nemen: waarin maakt qontent matters het verschil tov de andere kandidaten, denk je?
Ik ga liever uit van onze eigen kracht.
Vorig jaar haalden we ook de longlist, maar bereikten we nét niet de finale. Een mooie tweede kans dus, want in 2020 leerden we ontzettend veel en maakten we grote stappen. Dit is te danken aan ons jonge, getalenteerde en ontzettend gedreven team dat zich niet van de wijs laat brengen door een pandemie. Het winnen van de award zou dan ook een mooie beloning zijn voor het harde werken van de afgelopen jaren.
 
Dat geloof ik graag! De jury ziet om te beginnen alvast uit naar je white paper. Is dit trouwens de eerste keer dat je de inhoudelijke boodschapper bent voor een nominatie als deze? Lijkt me best wel tough namelijk
Is dat zó duidelijk 
 
 
Ehhhhh, beetje. Maar geeft niet, hoor! Is gewoon heel charmant.
Dat klopt, hiervoor werkte ik bij een grote corporate en waren er overal afdelingen voor. Bij qm doen we het vooral zelf
 
Lijkt me wel zo leuk! Het zelf doen bedoel ik.
Ja ontzettend leuk! en leerzaam
 
Zie ernaar uit je bij de halve finale te ontmoeten, dus zet je beste beentje voor
Insgelijks. We gaan zeker ons best doen in de volgende rondes om iedereen te verrassen met al het moois wat qontent matters te bieden heeft.
 
Nice! Dank voor dit gesprek en veel succes in de volgende ronde!
Dank en tot snel.