WhatsAppen met Hesther Jolly

15-02-2017 (09:17) - Appen met

Bij de start van New Kids on the Block beloofden we jullie WhatsApp-interviews met bureaudirecteuren die met hun bureau de meeste stemmen hebben vergaard in de verschillende rondes. Nu de eerste poll erop zit kunnen we niet anders dan deze belofte nakomen. We zijn erg blij dat we via de WhatsApp even mochten babbelen met een van de gezusters van Jolly&Jolly, de winnaar van de eerste stemronde. Het (digitale) woord is aan Hesther Jolly.

 
WhatsApp-status: www.jolly.agency
 
Hallo Hesther!
Hey!
 
Mag ik jou namens de redactie van Fonk allereerst van harte feliciteren?
Dankjewel, we zijn er super blij mee.
 
Dat snap ik. Maar dit was al wel ingecalculeerd toch? ;)
Het is leuk om te merken dat zoveel mensen ons dit gunnen. Ik denk dat we daarom gewonnen hebben. Iedereen dacht: die zusjes moeten gewoon winnen.
 
Ja, hebben jullie zoveel fans, of gewoon heel veel familie?
Louter fans natuurlijk :-)
 
Laten we daar inderdaad maar vanuit gaan. En hoe nu verder? Achteroverleunen en kijken hoe de concurrentie het doet?
We volgen de polls met interesse. Erg leuk om mee te doen. We waren vereerd. En achterover leunen doen we natuurlijk nooit ;-)
 
Het enige juist antwoord. Hoe gaan jullie je voorbereiden op wat komen gaat?
We zouden het heel leuk vinden om ons te presenteren aan de jury. Daar denken we natuurlijk over na. Verder doen we wat we altijd doen, met veel plezier hard werken.
 
Er moet iets zijn waarmee jullie de concurrentie verslaan, wat is jullie geheim?
We hebben het afgelopen jaar gewerkt aan ons aankomende Millennial Trend Report. Daarvoor hebben we een Think Tank opgericht bestaande uit 30 Millennials, waarmee we 1.000 Millennials hebben onderzocht. Het ging daarbij niet om feiten en cijfers zoals je al zoveel leest, maar over hun dieperliggende drijfveren. Wat leeft er bij ze? Waarom is die generatie zo anders? Veel bedrijven lopen tegen het gebrek aan loyaliteit van de nieuwe consument aan. Ons rapport geeft concrete handvatten over hoe je wél aansluiting kunt vinden. Daarnaast maakt het feit dat we zussen zijn ons natuurlijk onverslaanbaar ;-)
 
Haha, ik had anders regelmatig ruzie met mijn zus. Dat lijkt me niet direct heel productief ;)
Haha vertel!
 
Laten we daar niet over in detail treden ;) Maar bij jullie is dat geenszins het geval begrijp ik.
Jammer. Misschien beter voor bij een biertje. Het enige nadeel van werken met m'n zus is dat we zelfs tijdens het kerstdiner nog over werk praten. Verder is het fantastisch.
 
Dat is vooral voor anderen deelnemers aan het kerstdiner een nadeel lijkt me.
Haha, die zijn het inmiddels wel gewend.
 
Hey even wat anders: Je hebt al behoorlijk wat toffe dingen gedaan in je leven. Heb je nu veel profijt van al je ervaring?
Dankjewel voor je mooie compliment. Dat geldt voor ons beiden. Daar plukken we elke dag de vruchten van.
 
Hebben jullie nu definitief je roeping gevonden?
Wat een leuke vraag. We hebben nog zoveel plannen en ambities. JOLLY&JOLLY is here too stay. We worden allebei gedreven door het geloof dat geld verdienen hand in hand kan gaan met een bijdrage leveren aan de wereld. We zijn nog lang niet klaar met bedrijven helpen bij die transformatie.
 
Ik zit vol goede vragen (misschien beter voor bij een biertje). Het klinkt vrij ambitieus allemaal, hoe willen jullie in de toekomst precies een bijdrage leveren aan de wereld?
Dat biertje hou ik je aan ;-) Onze bijdrage zit 'm erin dat we bedrijven ervan bewust maken dat goed zijn voor de wereld en commercie heel goed samen kunnen gaan. In 2017 is het niet meer óf óf. Daarmee voldoen ze ook meteen aan de behoefte van Millennials, maar dat zal uit het trendrapport blijken.
 
#Cliffhanger. We verwachten in ieder geval nog wel wat vuurwerk van jullie de komende tijd. Zijn er al tipjes van sluiers die prijsgegeven kunnen worden, of moeten we ons maar gewoon laten verrassen? 
Voor vuurwerk en tipjes van de sluier kun je op onze instagrampage kijken: @jollyandjolly.
 
Jolly gooed! Goede tip voor de lezers. We gaan jullie in ieder geval nauwlettend in de gaten houden en zeker ook terugzien. Tot op 1 juni?
Dankjewel Jaap. 1 juni staat in onze agenda.
 
Haha, heel goed. Hartelijk dank voor je tijd en heel veel succes met de rest van NKOTB!
Dankjewel & tot gauw!