WhatsAppen met Maarten de Vries

14-07-2016 (16:19) - Appen met

Na de  overname van RLVNT kondigde Digital Agency Group eerder deze maand de komst aan van Boudewijn van Ewijk als Chief Technology Officer. Wat worden de volgende stappen van de snel groeiende Digital Agency Group? We appen met founding partner Maarten de Vries.  'We kijken nog naar een aantal kansen waarvan we vinden dat het past in onze groeiplannen voor de komende 3 jaar.'


                                                                           WhatsApp-status: Hey there! I am using WhatsApp

 

Hey Maarten, heb je even tijd voor een Whatsapp interview?
Nu! Of doe je het echt via whatsapp?
 

Ja, echt via de App
OK?
 

Mooi, met de deur in huis: hoe is ‘t?
Erg goed en heel hectisch. We zitten middenin de integratie van RLVNT binnen DAG. RLVNT is fysiek al verhuisd naar de Danzigerkade en zit samen met Clickdistrict in een pand.
 

Hoe ver zijn jullie ondertussen geïntegreerd?
We zijn volop geïntegreerd en nu volop bezig om alle RLVNT klanten persoonlijk te ontmoeten en kennis te laten maken met Digital Agency Group (DAG) en onze diensten.
 

Zijn ze blij, de klanten bedoel ik...
De klanten die we inmiddels gesproken hebben zijn heel blij, voor RLVNT, maar ook blij omdat wij met onze brede Digital kennis erbij komen en ze dus nu 1 buro voor alles hebben en niet meer hoeven uitwijken.
 

Da’s mooi. En het team op de werkvloer ook content?
Het team is ook blij, mooi nieuw kantoor, leuke collega’s en heel veel dynamiek en waardering voor elkaars ervaring. Digital first vanaf nu!
 

Ha, ha, zo hoort het! Op 1 augustus hebben jullie er een nieuwe Chief Technology Officer en MT lid bij. Vertel eens?
Ja klopt, een CTO was de missing link binnen onze organisatie. Nu programmatic, DMP’s, Data en Dashboards zo key aan het worden zijn moet je daarin doorpakken en in onze ogen is Boudewijn van Ewijk de beste man in de markt voor deze rol.
 

Ben benieuwd! Verder nog nieuwe strategische stappen op de agenda?
Ja, we kijken nog naar een aantal kansen waarvan we vinden dat het past in onze groeiplannen voor de komende 3 jaar. Extern maar ook intern, met name Social Advertising explodeert op dit moment bij ons. Het targeten op doelgroep profielen in plaats van op cookies is enorm effectvol voor onze campagnes. Het blijft bij ons in alle opzichten hoe dan ook digital first! Volg ons dus de komende periode...
 

Wel nog even met vakantie straks?
Nee, we gaan vol gas door, online is er geen low season. Onze klanten zijn always on, kwa sales!
 

You are a lucky guy. Veel succes en ciao for now!
We doen het met z’n allen! Tot snel.