Whatsappen met Maarten de Vries

17-01-2019 (09:30) - Appen met

Dankzij de overname van de Digital Agency Group (DAG) eind vorig jaar groeide de Candid Group uit tot een grote speler onder de Nederlandse netwerken van onafhankelijke media-, marketing- en communicatiebureaus. 'Met deze omvang en ons ondernemende karakter zijn we een aantrekkelijk alternatief voor de internationale netwerken,” stelde CEO Gérard Ghazaria destijd. Tijd om Maarten de Vries, voorheen Digital Agency Group en nu CCO Candid Group, aan de tand te voelen over de actuele status quo.

 

                                                                                  WhatsApp-status: Hey there! I am using WhatsApp.


Ha Maarten, Nicolette hier. Heb je even tijd voor een whatsapp interview?

Hi Nicolette, heb ik zeker tijd voor


Da's fijn. Je hebt een korte nieuwjaarsbreak achter de rug, heb ik begrepen. Nu weer helemaal fris & fruitig aan de bak?

Klopt. Vanaf deze week zijn we weer volop aan de slag en het is erg druk. Adverteerders willen graag meer weten van de toetreding van Digital Agency Group tot de Candid Group


Ja, dat begrijp ik. Hoe voelt dat nu om 'overgenomen' te zijn?

Dat voelt enorm goed, vooral omdat we samen doorgaan bouwen, om het grootste Media en Marketing buro van Nederland te gaan worden


Ambitieus! Afgezien van adverteerders informeren, wat staat er de komende periode het hoogst op je priolijstje om dat te realisere
n?
Het hoogst op het priolijstje staat de integratie van alle diensten richting onze bestaande klanten. Daarnaast wordt het nieuwe Candid pand in Amsterdam Noord de plek waar we komen te zitten met zn allen Tevens komt in Rotterdam ook alles in 1 pand. Dan hebben we 2 Candid hubs in Nederland


Wow, dat vraagt niet om 1 maar om 2 openingsfeestjes straks...

Ha ha, ja als je ambities hebt hoort dat er allemaal bij-)


Toch niet van je stoel gevallen?
Nee, moest even mn hond uitlaten...

 

 

Maarreh, je zit als CCO nu in de C-board van Candid Group. Wat doe je dan nu wat je hiervoor niet deed?
Ik doe nog steeds hetzelfde. Commerce richting nieuwe en bestaande klanten alleen nu met een bredere dienstverlening. Voorheen Digital Media en Creatie en nu alle Media met de kennis en buying power van Candid Group achter me.


Dan valt het wel mee met de veranderingen, al ben ik wel heel erg nieuwsgierig naar het spannendste moment in aanloop naar de overname door Candid Group. Of is die vraag te brutaal?

Ja valt zeker mee. Het spannendste moment was de kennismaking, omdat we elkaar helemaal niet kenden. Maar we zijn als clubs allebei ondernemend en hadden allebei de ambitie om als platform te groeien, ieder op ons eigen vakgebied. Daarnaast vullen we elkaar kwa dienst verlening aan. Dus samen zijn we groot, compleet kwa diensten en we zijn ondernemers, dus bij wie kan je je marketing budget nou het beste geborgd hebben?


Ja, ho maar, voor advertenties hebben we andere ruimte beschikbaar. :) Wie heeft jullie destijds eigenlijk aan elkaar gekoppeld?

Via Nico Hilhorst van M2Media. Erik en ik kennen Nico uit 2003 toen M2Media het buro was van Telfort


Kijk, zo vang je nog eens hazen. Nog nieuwe opdrachtgevers in het vizier?
Ja, as we speak zitten we in 3 pitches, daarnaast veel new business gesprekken staan in januari om kennis te maken


Da's niet niks. De FONK redactie kan straks dus wel rekenen op een aantal primeurs, neem ik aan?

Ja zeker, niet alleen wat betreft nieuwe klanten maar ook kwa overnames zijn we nog lang niet klaar.


Wij hebben de pennen alvast geslepen, dus kom maar door als je zover bent!
Mag ik je voor nu danken voor dit prettige gesprek?
Graag gedaan Nicolette!