WhatsAppen met Maira Evers

13-11-2018 (14:49) - Appen met

Op 23 november organiseert The Gardeners het marketingevenement Eat Your Greens in de Vondelkerk. Wat kunnen we verwachten? We appen met Maira Evers.


                                                                                                 WhatsApp-status: Available


Goedemiddag! FONK hier, hoe gaat het daar?

Hai goedemiddag! Gaat goed. Met jullie?


Fijn om te horen! Hier ook :). Op 23 november is er een evenement van The Gardeners in de Vondelkerk, kun je vertellen wat we daarvan precies kunnen verwachten?

Ja klopt. Eat Your Greens. Wiemer Snijders vroeg mij nu twee weken gelden of de Gardeners samen met hem een middag/ avond wilde opzetten ter ere van zijn boek 'Eat Your Greens'. 


Waar gaat Eat Your Greens over?
Hij heeft dit boek geschreven en heeft eigenlijk allemaal marketing goeroes over de hele wereld gevraagd bij te dragen aan het boek.


Gaan deze marketing goeroes ook spreken tijdens Eat Your Greens?
Het boek gaat erover dat de marketingwereld is overspoeld met mythes, misvattingen, dubieuze statistieken en tactieken die weinig verband houden met het werkelijke koopgedrag.

'Eat Your Greens' is geïnspireerd door de echte vooruitgang in marketingwetenschap. Het boek probeert mensen uit te dagen om de manier waarop we denken te veranderen. Hierbij probeert Wiemer (de auteur van het boek) data en technologie leading te maken en het beste "evidence-based denken" toe te passen. 
De bekendste marketing goeroe die ook mee heeft gedaan aan het boek is Byron Sharp. Daarnaast dus vele anderen, waaronder Faris & Rosie Yakob, Mark Earls, Becky McOwen Banks, Samual Scott en Wiemer Snijder himself! Deze laatste 6 komen ook spreken op het event

In het kort is dit de strekking :-) m.b.t. het boek en ook het event. Dus leuk dat we de appen met elkaar. Het is allemaal vrij kort dag (twee weken gelden vroeg Wiemer mij voor het eerst om dit te organiseren) en over anderhalve week is het event al, maar een te gekke kans, dus ok let's do it :-))


Klinkt boeiend! Leuk dat er zoveel grote namen komen spreken tijdens het evenement. Was het lastig om hen te strikken? Oh dat is zeker kort dag! Hoe is het gelukt om alles in zo' n korte tijd te regelen dan? En hebben jullie nu nog veel stress dan?

heel! Heel leuk. Wiemer heeft de sprekers gevraagd en ze gaven vrij snel al aan gelijk mee te willen doen! Wiemer kent ze persoonlijk en ze hebben natuurlijk bijgedragen aan het boek. Daarnaast heeft iedereen ook belangeloos bijgedragen aan het boek, Wiemer wilde hier geen winst op maken.
Dus alles wat er over blijft gaat naar een goed doel. Dit geldt ook voor het event. De kaarten zijn echt heel goedkoop, we wilden alleen uit de kosten zijn. We vinden dit gewoon erg leuk om te organiseren en zoveel top sprekers bij elkaar te hebben!
 

Dat is een mooie gedachte! Naar welk goed doel gaat het? Oei dus jullie hebben niet alleen weinig tijd om het evenement te regelen, maar ook weinig budget?
nou, qua korte omlooptijd dat klopt, maar dat zijn we bij de Gardeners wel gewend. Als iets tof is, gewoon ervoor gaan en knallen met het team. ik weet niet wat het doel van Wiemer is, maar als wij geld overhouden dan gaat het naar stichting het Vergeten kind!


Doen jullie dat vaker?

geen budget dit keer, dus vanuit Wiemer en de Gardeners dus de kaartverkoop is ervoor om uit de kosten te komen. Gelukkig zijn de kosten behapbaar hoor.

we geven zelf soms inspiratie sessies, exposities en feestjes vanuit de gardeners.  niet heel vaak tot nu toe, 1 x in de zoveel tijd, maar de ambitie is er om dit veel vaker te gaan doen (al dan niet met sponsoren) omdat wij net verhuisd zijn en nu ook een mooie ruimte hebben om te gebruiken voor sessies, exposities e.d.
dit event is trouwens in het middenschip van de Vondelkerk, dus niet op ons kantoor.


Leuk, we zullen het in de gaten houden! Zijn er trouwens nog kaarten voor Eat Your Greens?
jazeker! de eerste 50 kaarten zijn verkocht, er zijn dus nog iets meer dan 100 kaarten beschikbaar.


Ah dus onze lezers kunnen nog kaarten kopen :)
Ik hoop dat jullie zelf ook een leuke avond hebben, de 23ste. En succes nog even, met knallen!

 ja! Ja Dank! Wij gaan ook allemaal. Kom je ook? En het knallen dat gaat zeker lukken :-) Groet!


Ik zal straks even mijn agenda checken ;)
 Bedankt voor je tijd en groet!
 ok, is goed. Jij ook bedankt! 


geen probleem :)