WhatsAppen met Stéphanie Smit

21-11-2018 (15:26) - Appen met

Stéphanie Smit is Nico Hilhorst opgevolgd als managing partner bij M2Media. FONK ging met haar in gesprek over haar nieuwe functie en haar ambities.
 
                                                                                 WhatsApp status: Available

 
Ha Stephanie, FONK hier. Heb je even tijd om wat vragen te beantwoorden :)?
Ja natuurlijk, leuk!


Top! Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met je nieuwe functie. Hoe ben je daar ingerold?
Dankjewel! Ingerold? Tja, heel lang blijven zit hahaha Maar nee, dit voelt als op het lijf geschreven.


Haha ja je had natuurlijk al behoorlijk wat ervaring bij M2Media. Maar dit is toch wel weer een stapje omhoog, of zie je het niet zo? Hebben ze je gewoon gevraagd voor de functie? En waarom is het voor jou op het lijf geschreven?
ja, natuurlijk is het ook ervaring. Ik denk niet in ‘stapjes omhoog’, maar ik geloof in ‘samen’ en ‘met elkaar’. M2 zit in een hele mooie fase van groei en ontwikkeling. Mede dankzij Candid is een nieuwe situatie ontstaan waarin mijn nieuwe rol zich focust op klanten en ontwikkelingen van mensen. Dit doe ik al jaren en past enorm bij mij.


Tof! Je bent dus zeker al bekend met het werkveld, maar heb je ook al een idee hoe je je nieuwe rol in wilt gaan vullen? Hoe je bijvoorbeeld bij wilt dragen aan de groei van M2?
Afgelopen jaren heb ik veel bij klanten aan tafel gezeten waardoor ik naast het mediastuk ook geloof in onze regierol aan tafel in samenwerking met andere disciplines. Mede dankzij de ontwikkelingen bij Candid kunnen we nu ook grotere Nederlandse merken van dienst zijn. En daarnaast focus ik me op de ontwikkeling van onze mensen, zij maken immers het verschil. 


Welke merken moet ik dan aan denken?

Denk aan Nederlandse merken waar elk bureau graag voor zou willen werken ;)


Haha ok, goed bezig! Ik moet helaas zo wel vertrekken, maar eventueel kunnen we op een andere dag nog even verder appen? Als dat uitkomt?
Ja hoor, laat maar even weten

Ok top! Fijne avond alvast :)


Goedemiddag, ben ik weer! Fijn dat je nog even tijd vrij kon maken. Het is nu een week geleden dat het nieuws bekend werd gemaakt, heb je er leuke reacties op gehad? En heb je het al erg druk?
Heel veel leuke reacties :) Het vierde kwartaal is altijd de drukste periode van het jaar, maar ik heb natuurlijk ook tijd voor jou ;)


Haha gelukkig maar! Heb je ook nog om de tafel gezeten met je voorganger, Nico Hilhorst?
We werken al ruim 13 jaar samen en weten elkaar blindelings te vinden als het nodig mocht zijn. En elke week sluiten we doorgaans af met een goed glas wijn.


Ah, een vrijdagmiddagborrel? Dus als je even vast zou lopen, dan kun je alsnog bij hem terecht?
Iedereen kan te allen tijde bij hem terecht, overigens niet alleen je vast loopt maar ook als je wilt versnellen


Handig natuurlijk! Je gaf eerder aan dat je zelf ook al veel ervaring hebt opgedaan, bijvoorbeeld doordat je al met veel partijen om tafel hebt gezeten. Wat heb je daarvan geleerd?
Meer tijd en energie aan de strategische fase besteden, daar moet ook de schuring plaatsvinden. Daarna kan de gewenste snelheid gemaakt worden.


Hoe moet ik dat zien, die schuring?
Je hebt veelal te maken met sterke karakters van succesvolle experts bij de verschillende bureaus die allemaal voor het beste resultaat van de klant gaan. Het allerbeste resultaat behalen we uit een mix van both worlds. Om daar te komen moet je soms wel eens één stapje achteruit doen om er vervolgens twee vooruit te kunnen zetten


Komt dat extra naar voren nu, met de samenwerking met Candid?

daar gaat dat net zo goed op, uiteindelijk willen we allemaal het beste resultaat


Is er door de samenwerking veel veranderd de afgelopen maanden bij M2Media?
nee er is niet veel veranderd bij M2Media, maar voor mij is het heel prettig dat Candid er is. Met name door het ondernemerschap wat nog verder ingebracht en versterkt is door Gérard en Youri, de eigenaren van Candid Group.
we moeten zo afronden, ik heb om 15.00 uur een volgende leuke afspraak


Begrijp ik! Succes :) en dankjewel voor je tijd!

Jij ook bedankt en groet!!