New kids on the block: whitepapers

15-07-2013 (07:58) - Bureaus

Tijdens de zomermaanden ‘kruipt’ new kids on the block 2013 naar de spectaculaire finales van september. Op 17 september bepaalt de vakjury wie van de 15 bureaus doorgaat naar de finale op 24 september. 
 
Deze week ontvangen de bureaus een uitnodiging om zich te presenteren met een white paper voor de vakjury van new kids on the block 2013. De vakjury stemt tijdens een besloten bijeenkomst op 17 september bij Conclusion Communication Architects . Dan wordt bepaald welke 10 bureaus doorgaan naar de finale met de elevator pitches op 24 september.
 
Fred Moolhuijsen (Conclusion Communication Archtects): ‘Op 17 september wordt duidelijk welke tien bureaus de vakjury heeft geselecteerd om hun claim to fame in de finale van 24 september waar te maken. Ik denk dat het een spannende halve finale gaat worden, want de vijftien bureaus die de strijd met elkaar aanbinden, zijn stuk voor stuk absolute toppers in hun categorie. 
 

De vakjury buigt zich over whitepapers van Anomaly, Cheel, Coz, Epidemie, Isobar, Kingsday, Kokoro, Launched, NextPR, NR6, Mangrove, MCR, Superrebel.com, Yasny, Youngworks. Belangrijkste vraag waarvoor deze vijftien runners up zich geplaatst zien: wat is je claim to fame? 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.
RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch