106 Nominaties SAN Jaarboek 2019

106 Nominaties SAN Jaarboek 2019

19-03-2020 (07:30) - Bureaus

Na drie dagen jurering zijn de genomineerde cases  SAN Jaarboek 2019 bekend. De meeste nominaties gaan naar TBWA\NEBOKO en bij de adverteerders sleept de overheid veel nominaties binnen. Alle 106 nominaties van de ingezonden campagnes/cases zijn nu te zien op https://sanaccent.nl


Adverteerders die hoge ogen scoren

Adverteerders die hoog scoren zijn de verschillende Ministeries/DPC met 15 Nominaties, Unilever met 5 Nominaties, Nederlandse Loterij met 4 Nominaties en KLM met 3 Nominaties.
Daarnaast zijn er 16 adverteerders met elk 2 Nominaties.


Bureaus met topscores

Bij de bureaus scoort TBWA\NEBOKO het hoogst met 9 Nominaties. Alfred International, Publicis Groupe en Roorda scoren elk met 6 Nominaties en DDB Unlimited en N=5 elk met 5 Nominaties. Ook 180 Kingsday, Joe Public Take-Away Advertising, Red Urban, SelmoreThe Odd Shop en XXS Amsterdam elk met 3 Nominaties scoren goed.
Daarnaast zijn er 14 bureaus elk met 2 Nominaties. Ook kleinere bureaus, waaronder eerder genomineerde SAN New Kids on the Block bureaus, zijn terug te vinden op deze lijst met genomineerde cases.


consequenties van corona-crisis

Binnenkort maakt de SAN bekend wanneer de volgende juryronde gaat plaatsvinden want vanwege de huidige situatie in verband met het corona-crisis kan er niet gejureerd worden in april 2020.

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch