24Festival gaat virtueel: volg de Effie-uitreiking en MarketingLive! online

20-10-2020 (16:22) - Bureaus

Ook in bijzondere tijden bundelen BVA, VEA & Adformatie hun krachten tijdens 24Festival. ?De Effie-uitreiking en MarketingLive! zijn dit jaar geheel online te volgen op 17 november. 
 
Binnen de huidige maatregelen is voor beide evenementen gekozen voor een optimale balans tussen ‘live’ en pre recorded content. Op die manier kunnen zoveel mogelijk mensen deelnemen. De liveshows worden gemaakt vanuit Theater Amsterdam. ?
 
MarktingLive! heeft dit bijzondere jaar als thema Re:set. Tijdens de talkshow worden de resultaten van de Grote Marketing Enquête bekendgemaakt, het jaarlijkse onderzoek van Adformatie en DVJ Insights naar de meest urgente marketingissues. Met een panel van industry leaders staat presentator Maarten Bouwhuis stil bij de uitdagingen voor 2021 en verder. Ook gaat hij in gesprek met de CMO & CEO van twee Nederlandse iconische merken: Albert Heijn en Philips.
 
De uitreiking van de Effie Awards is dit jaar in handen van Humberto Tan. Alle inzenders hebben de mogelijkheid om een virtuele plek in de show op het scherm in te nemen. Via een speciale “zoom sessie” kunnen de inzenders tijdens de show live ingezoomd worden en om een reactie worden gevraagd. De show wordt ook gratis live gestreamd.

Meer informatie over de programma’s vind je hier.


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch