47 inzendingen Effie Awards

17-09-2018 (11:53) - Bureaus

Dit jaar zijn er 47 Effie cases ingezonden. De categorie ‘Gedrag kort’ heeft met 16 cases de meeste inzendingen. ‘Gedrag Lang’ heeft 13 inzendingen, de categorie ‘Merk’ telt 14 cases en ‘Maatschappelijk’ 4. De vakjury’s zijn onder leiding van hoofdjuryvoorzitter Tex Gunning inmiddels begonnen met het beoordelen van de inzendingen. 


Mary Hoogerbrugge, voorzitter Effie Stuurgroep: 'We hebben vorig jaar een enorme sprong gemaakt in het aantal inzendingen. En zijn erg blij dat niveau te kunnen evenaren. Er is dit jaar een mooie verdeling tussen de categorieën Gedragsverandering Lange termijn en Gedragsverandering Korte termijn en Merk. Het terug gelopen aantal inzendingen in de categorie Maatschappelijk komt waarschijnlijk doordat maatschappelijke doelen vooral ook worden ingezet voor versterking van het merk en gedragsverandering.’   


Uitreiking op 24Festival 

De uitreiking van de Effie Awards vindt 13 november plaats tijdens het 24Festival in het Concertgebouw. Overdag is het Grote Marketing Congres en s’avonds schuiven zo’n 550 gasten uit de marcomindustrie aan voor de uitreiking van de Effie Awards.

 

 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch