4NG neemt digital agency Arlanet over

4NG neemt digital agency Arlanet over

27-10-2020 (10:27) - Bureaus

4NG neemt Arlanet over. Arlanet is in de Benelux een gerenommeerd digital agency met specialistische kennis op het gebied van Episerver en Umbraco. Daarmee bedienen zij klanten als Koninklijke Ahrend, Effectory en Berenschot. 
 
De overname van Arlanet past binnen de ambitieuze groeiplannen van 4NG. Als groep bestaande uit verschillende specialistische digitale bureaus krijgt het door het inlijven van Arlanet in Nederland in één klap een leidende status op het gebied van Umbraco en Episerver.
 
4NG heeft dit jaar meerdere digitale bureaus ingelijfd middels een ‘buy and build’-strategie. Naast de huidige toevoeging van Arlanet zijn ook BrainBrothers, Nextfields en PossibilIT inmiddels onderdeel van de groep, waar ook 4Net Interactive deel van uitmaakt. 4NG groeit daardoor hard: er werken momenteel 140 professionals, met de ambitie om in 2022 door te groeien naar 300 professionals.
 
Arlanet CEO Paul de Metter over de overname: ‘We richten ons op het activeren van digitale ambities van bedrijven. Door onze innovaties en specialistische kennis te combineren met de ambities en het grote netwerk van 4NG komen nieuwe klanten binnen handbereik. Ook kunnen we onder de paraplu van 4NG, met de brede ervaring die daar aanwezig is, onze bestaande klanten beter en met een full-service propositie van dienst zijn.' 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch