5 jarig The Kick viert creativiteit

14-06-2017 (12:30) - Bureaus

The Kick, het Utrechtse netwerk voor de creatieve sector, bestaat 5 jaar. Dat gaat groots gevierd worden. The Kick-organisatoren Born05, Greenberry en Kaliber pakken uit met nationale en internationale topsprekers: Jeppe Aaen (Hello Monday), David Vogel (AKQA), Rian Verhagen (Superhero Cheesecake) en Vincent Lamers (Ambassadors).


inspiring talks 
Het thema van deze jubileumeditie is Celebrate Creativity en vindt plaats op donderdag 6 juli 2017 om 18.00 uur, in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Tickets zijn €10,- per stuk en zijn te verkrijgen via de website. “We willen van deze jubileumeditie echt iets speciaals maken. We pakken daarom extra uit met drinks, food, music en hele inspirerende talks', zegt Sjors van Hoof, Creative Director Born05

sprekers 
Jeppe Aaen – Hello Monday (Denemarken)
Stond aan de wieg van Hello Monday en zit sindsdien aan het roer als creative director in zijn hometown Aarhus. Hello Monday is het meest Awwwward-winning agency ter wereld met klanten als Google, YouTube, NASA en National Geographic. Daarnaast hebben ze afgelopen jaar maar liefst 5 Webbys gewonnen. 

David Vogel – AKQA 
Executive User Experience Director bij AKQA en gaat het 6 juli hebben over ‘The next phase of Design Thinking’. Met 15 jaar ervaring in service design is hij een zwaargewicht in zijn klasse. 

Rian Verhagen – Superhero Cheesecake
Technical Director en eigenaar van digitaal productiehuis Superhero Cheesecake, bekend van veelvuldig bekroonde projecten als Heineken Go Places, Evert 45 en The Next Rembrandt. Hij geeft ons tijdens zijn talk een inspirerend kijkje achter de schermen van hun nieuwste project voor Southwest Airlines, waarvoor ze de handen ineen hebben geslagen met designer en technologist Joshua Davis.

Vincent Lammers – Ambassadors
Hoofd Design & Animation. Staat garant voor next level advertising. Recente bekroonde projecten uit zijn portfolio zijn de campagne voor ASN Bank, de Max Verstappen Exact series, diversie Mona campagnes en de recente Albert Heijn paasfilms. Ambassadors is een Nederlandse creatieve productiestudio met meer dan 60 in-house artiesten die meerdere prijzen hebben gewonnen zoals ADCN, CreativePool en een Platinum Muse Award.

Na het programma met presentaties kan er gegeten en gedanst worden op de afterparty.

Voor tickets: klik hier.
 

The Kick XL - Celebrate Creativity - 6th July Winkel van Sinkel Utrecht from The Kick on Vimeo.


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch