5PM aan de slag voor SIRE

06-11-2019 (17:27) - Bureaus

YouTube Strategy & Services bureau 5PM gaat SIRE (Stichting Ideële Reclame) helpen met het succesvol inzetten van YouTube tijdens toekomstige SIRE-campagnes. Het Amsterdamse bureau ontwikkelt onder andere een geïntegreerde YouTube-strategie en zorgt voor de optimalisatie van het bestaande YouTube-kanaal, met als doel: betere vindbaarheid van de campagnevideo’s en groei in organisch bereik. De samenwerking is inmiddels van start gegaan.
 
Lucy van der Helm, directeur SIRE: “We zijn ontzettend blij dat 5PM SIRE wil helpen met de opzet en uitrol van een geïntegreerde YouTube-strategie voor onze campagnes. Het is de eerste keer dat we met een bureau samenwerken dat zich uitsluitend richt op YouTube. We hopen hiermee ons bereik te optimaliseren, zowel voor de SIRE-campagnes als voor het SIRE merk zelf.”
 
Ronen Wolf, Co-founder 5PM: “Het is een eer om SIRE te mogen helpen met het opzetten en uitrollen van hun YouTube-strategie. Met onze kennis en ervaring kunnen we de maatschappelijke onderwerpen van toekomstige SIRE-campagnes ook op YouTube groots onder de aandacht brengen. Dit kanaal is voor SIRE extra interessant omdat hiermee de jongere doelgroep wordt bereikt.”
 
5PM is een YouTube Strategy & Services Company voor Publishers (uitgevers) en Brand Publishers (merken). Door content beter te distribueren, optimaliseren en data gedreven inzichten te geven, helpt 5PM klanten aan meer views, advertentieomzet, leads en conversies op YouTube. Het team bestaat uit de beste YouTube-experts. 5PM werkt nu onder andere voor NPO, Ziggo Sport, Heineken en GAMMA.
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch