6Circles breidt dienstverlening uit met Amazon

07-11-2018 (15:40) - Bureaus

SEM-agency 6Circles biedt sinds november Plazamarketing aan. Daarbij specialiseert het zich vooral in Amazon. 'In alle landen waarin Amazon actief is zien we dat Amazon voor adverteerders een cruciaal kanaal is geworden naast Google', stelt Managing Director Niels Meijssen. 


Widya Bereket is als Amazon-specialist aangetrokken om namens 6Circles de nieuwe dienst te verlenen. 'Ik heb in de Verenigde Staten gewoond en gewerkt en ik ken Amazon zowel als expert en als consument erg goed', vertelt ze. Haar expertise is nodig omdat Amazon snel zijn intrede zal doen in Nederland, verwacht Meijssen. Het e-commercebedrijf is inmiddels al booming in Frankrijk en Duitsland. 'Met nieuwe services als Amazon Prime en het bijstellen van de merkbeleving voor Nederland, zal het niet lang duren voordat Amazon ook in ons land sterk gevestigd is.'


werk aan de winkel

Voor het zover is, moet er volgens Bereket nog wel wat gebeuren. Het is volgens haar van belang dat bijvoorbeeld het distributiesysteem en Amazon SEO op orde zijn gemaakt. Daarnaast is het noodzakelijk om op de juiste manier in te spelen op reviews van klanten. 
'Er is weinig ruimte voor het maken van fouten', legt Bereket uit. 'Omdat het businessmodel van Amazon de klant centraal stelt en zeer streng optreedt bij verkopers die hier te gemakkelijk mee omgaan.' Ze adviseert dan ook intensieve begeleiding bij het starten van een Amazon-winkel. 'Daar kunnen wij adverteerders mee helpen.' 


over 6Circles

6Circles is onderdeel van de Digital Agency Group. Het mediabureau specialiseert zich in SEM, SEO, tagging, web analytics en plazamarketing. Met vestigingen in Rotterdam en Amsterdam werkt de Digital Agency Group met meer dan 70 digitale creatie en mediaspecialisten voor toonaangevende nationale en internationale opdrachtgevers.


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch