Abovo Maxlead wordt de Benelux partner van Local Planet

Abovo Maxlead wordt de Benelux partner van Local Planet

04-10-2021 (09:44) - Bureaus

Abovo Maxlead sluit zich aan bij het netwerk van onafhankelijke bureaus, Local Planet. Abovo Maxlead zal namens Local Planet de Benelux markt gaan bedienen. In alle drie de landen liggen grote kansen en de samenwerking heeft al diverse launching customers om mee te starten. Nederlandse organisaties met internationale ambities en buitenlandse organisaties met ambities binnen Nederland kunnen door gebruik te maken van dit netwerk blijven samenwerken met hun eigen lokale bureaus en toch internationaal geholpen worden.
 
Local Planet is gestart in 2016 met als doelstelling om toonaangevende onafhankelijke bureaus wereldwijd te koppelen. Zo kunnen klanten enerzijds werken met de beste lokale bureaus, maar anderzijds wel met één aanpak over landen heen afspraken maken en kennis borgen. Alle bureaus samen zijn eigenaar van het netwerk. De 62 aangesloten bureaus dekken wereldwijd de 85 grootste markten af met 220 locaties. 
 
Onderdeel zijn van Local Planet zijn onder andere Horizon (USA), The7stars en Goodstuff Communications (beide UK), Zertem Communication Group (Spanje), Pilot (Duitsland), Nunn Media (Australië) en Blue Focus (China).  Local Planet’s gemeenschappelijke mediabestedingen zijn $ 17,2 miljard. Dit levert een mondiaal marktaandeel van 4,6% op, wat de kopgroep van bureaugroepen zet.
 
Local Planet heeft zijn eigen technologie en data platforms, die vaak ook met partners worden ingevuld, zoals mer Local Planet DataLabs. Dit is een joint venture tussen Silverbullet en Local Planet, biedt een scala aan producten en services. Daarnaast is er Local Planet Commerce powered by Maze-One: hier wordt samen met klanten aan duurzame relaties gebouwd met Amazon en andere marketplaces. 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch