Admanager en Post & Kornet gaan samenwerking aan

04-02-2021 (16:04) - Bureaus

Inhousing specialist Admanager en recruitmentbureau Post & Kornet gaan samenwerken. Admanager, specialist in het inhousen van digitale marketing operaties aan adverteerderszijde, kiest voor Post & Kornet als vaste partner voor de recruitment van (digitale) marketing mensen met bureaumentaliteit.
 
Admanager voorziet adverteerders van zowel strategisch als hands-on advies bij het opzetten van de inhouse marketing operatie, maar wil daarbij ook een oplossing bieden voor werving van de juiste marketing specialisten. Post & Kornet biedt de juiste kennis en netwerk van kandidaten voor de invulling van strategische en hands-on (digital) marketing posities aan adverteerderzijde.
 
Bureau-achtergrond
Post & Kornet werkt van oorsprong voor reclame-, media-, online- en designbureaus, maar ondervond dat mensen met een bureau achtergrond van enorme toegevoegde waarde kunnen zijn in andere organisaties, aan klantzijde. Uit het door Admanager uitgevoerde Inhousing Onderzoek uit 2020 bleek al dat het vinden van het juiste talent een probleem vormt voor adverteerders. 43% van de ondervraagde adverteerders ervaarde dit als voornaamste bottleneck voor een succesvolle in-house uitgevoerde digitale marketingaanpak.
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch