&.agency verwelkomt 7 nieuwe klanten

&.agency verwelkomt 7 nieuwe klanten

03-06-2021 (10:06) - Bureaus

&.agency, de data driven storytelling agency uit Amsterdam, gaat als een trein. Maar liefst zeven klanten kiezen voor het Amsterdamse bureau en tekenen voor een langdurige samenwerking. &.agency breidt met klanten als Vinted, The Athlete’s Foot en LELO zo haar buitenlandse verder activiteiten uit.

Praxis en The Athlete’s Foot tekenen beiden voor een long-term ambassador programma voor respectievelijk Nederland en de Benelux. Ook Vinted start bij &.agency met een ambassador programma dat zich helemaal richt op de Duitse markt. Voor LELO, het designermerk voor intieme lifestyleproducten, gaat &.agency aan de slag met een internationaal ambassador programma én branded content series.

The Good Roll heeft &.agency uitgekozen als het vaste influencer marketingbureau om de Benelux markt verder te bedienen. Het elektronicamerk Denon start met een influencer & branded content campagne in Duitsland. Tot slot gaat &.agency met een paid social strategie aan de slag voor Dance4Life.
 

Internationaal

&.agency laat met deze samenwerkingen zien ook internationaal steeds meer voet aan de grond te krijgen. Britt Hogenhuis, CCO van &.agency en mede-eigenaar: "Exact drie jaar geleden zijn Sophie en ik gestart met &.agency, en niet zonder ambities. Wij willen mooie merken bouwen samen met mooie merken. Wij geloven erin dat wij met onze expertise een merkverhaal kunnen laten leven en groot kunnen maken. In Nederland, maar ook zeker in de rest van de wereld."
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch