Alewijn Dekker stapt over naar CODE D'AZUR

05-02-2019 (14:03) - Bureaus

Alewijn Dekker gaat aan de slag als co-Managing Director bij CODE D'AZUR. Daarvoor was hij onder meer werkzaam als Deputy Managing Director bij J. Walter Thompson Amsterdam en als Managing Director bij Duval Guillaume. Bij deze bureau's had hij de verantwoordelijkheid voor klanten als Heineken International, ING en innogy (Essent). 

In zijn nieuwe functie zal Dekker CODE D’AZUR, na de sterke groei van de afgelopen jaren, verder helpen met het realiseren van de ambities van het bureau. Samen met Michiel Meiberg vervult hij daarbij de rol van Managing Director.


Dekker
: 'Met het koppelen van technologie aan culturele relevantie en creativiteit, loopt CODE D'AZUR voorop. Veel bureaus worstelen hier nog mee, terwijl daar juist nu veel vraag naar is. Ik kijk er naar uit om samen met de teams deze kansen te benutten.'
 

vlucht genomen

Nik Nieuwenhuijs, co-founder en CEO van CODE D'AZUR, vult aan: 'De afgelopen jaren hebben we mooie stappen gezet en heeft de behoefte van merken om technologie op een effectieve manier te integreren een vlucht genomen. Met de kennis en expertise van Alewijn kunnen we onze ambitie om hierin nog verder te groeien realiseren en uitbouwen.'


Meer lezen over CODE D'AZUR? In de volgende editie van FONK, die vanaf morgen live staat, verschijnt een interview met Creative Lead Madelon Uljee. 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch